Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Davide, muslimanski narod se budi i to je sada svima jasno, nakon dugogodisnjeg sna potrebno je dugogodisnje budjenje ali kad islamska zora svane, i rodi se neki novi Salahudin, tada ce doci kraj bolesnoj izraelskoj gamadi koja je toliko nereda donijela na zemlju koju nam je Bog za zivljenje dao.
gamad ti je familija sto takva otesa, ti si djubre, nema te nigdje
izrael pobjedjuje na svim frontovima,,i drzi sve teroriste nalisti za odstrel
Da se umire od gluposti ti bi ćifutine bio prvi!
Davide, gamad te je napravila!
ovaj indijanac ce umrijeti od gladi a nesto se folira
Komunjari Moralesu su dani odbrojani... SAD će ga skinuti sa vlasti kad tad. Budala samo prkosi SADu, dok Izrael ustvari vrši defanzivu od palestinske gamadi.
Neka je stid i sram arapskih faraona. ali oni su davno zaboravili sta je ponos kada trebaju da uce od Moralesa, a ne od Muhammeda a.s