Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad se grupa neobrazovanih i zatucanih debila dokopa oruzja... A da ih se moze zaustavit, moze se...samo nekome to odgovara da se ovi ku*ce.
sve ovo treba uz zid i metak u čelo!
Sad će se zvati Haram država...
Ravnogorski četnički pokrer je takodje primljen u ovu ekskluzivnu organizaciju preko reda pošto su isilovci prepoznali toliko zajedničkog u metodama ove dvije bratske organizacije.
kada nesto taj čovjek uradi. Biće ne diraj to, to je haram
vehabije su kuga Islama.
gledaj ovih crnji ko iz,spota migosa i ty dolla sign
Sreča pa srbi nisu muslimani.....
I ove je garant CIA osnovala. I Izrael. Jel tako? :) Nekolicina retardiranih zlocinaca se zamota u neke krpe i glume silu ubijajuci vlastite civile, i sada objave javno rat AMERICI :) Pitanje je dana kada ce krstarece rakete poletjeti u njihovom smjeru. Nakon toga zracni udari. Dajte par dana satelitima samo da pohvataju slike kampova. Bice sarenih krpa svuda uokolo, a Amerika ce opet biti zlocinac jer mrzi miroljubive Muslimane :/ Smijesno i zalosno, u isto vrijeme.
bosnjaci haram hahahaj
opaa .... mladoženja se obavezao mladoj i pali su bračni zavjeti ..... još malo pa će na medeni mjesec
Posto obje grupe imaju istog glavnog stvaraoca i mentora naime CIA-u i ne cudi da se "usaglse". Jedino sto je zapravo cudno je da Boko Haram ima svog jednog glasnogovornika koji eto nema sta drugo da radi nego da obavjesstava javnost da se to dogodilo.
I ja se obavezo veceras da cu ic sa djevojkom u grad pa nisam!
Svi govore islam vjera mira, tolerancije ... a ja ne vidi ništa od toga.
Hoće li se i Maoča obvezati?
Mi smo sigurni. SIPA nas čuva.
Ljudski razum polako, ali sigurno isparava s planete Zemlje. Pozdravimo se s dragim osobama, teski dani su pred nama :(