Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Toliko novca a nigdje vlasnika. Eno sirotinje po rusiji koliko hoces. Podijeli im i suti neka svi vide kako je proklet novac i sta moze od covjeka napraviti.
Jebo pare, reče čovjek koji ih nikad nije imao :)))
Nekom se pokvarila mašina za pranje novca. Šta nam vrijedi, da ta lova dođe do nas, bila bi nam do sutra, sutra bi nam već falilo i morali bi dignuti kredit.
neko ostavio sebi za crne dane :)))))
Ili je Dodino ili Bakirevo. Kad jedan nestane iz BiH i kad pare nestanu sa aerodroma, sve će bit jasno.
Kakve su sanse da GRAS-u posudite da plati struju.1 milion i da kupi 6 zimskih guma i dva kompleta gedora (2 miliona)... da popravi dva tramvaja (9 miliona) i popravi cuvarsku kucicu na REMIZI 2 (milona) Vratit cemo dug, do 2445 godine
E... da namje tih 20 milijardi eura... GRAS i Zeljeznice BH bi bile na pozitivnoj 0, i izgradili bi auto-put do Pazarica... svi problemi bi bili iza nas! Kamo srece!