Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E bas me slatko nasmija ovaj brkati cikica ovim njegovim vicem... Cuj bogati ne mogu vise nametati svoju volju..Hahhahaa.... Nevjerovatno.. Da mozda sirotinja ne namece svoju???
Eh, bojim se da nam upravo zbog ovog trenda i predstoje teska vremena, jer bogate zemlje (diktatorske) nikada nece dozvoliti da izgube prevlast koju imaju, i radije ce gurnuti citav svijet u krizu (kao sto guraju) nego da se desi da im neka tamo africka zemlja sutra bude ikakav bitan i odlucujuci faktor.
Samo naprijed sa novim potrosackim snagama...pa to zeli zapadni svijet da se svaki individualac pretvoru u potrosaca....i samo trosi trosi trosi mamu vam idiotsku pokvarenu
Prema njegovim riječima globalnu finansijsku krizu izazvale su razvijene zemlje, dok su zemlje, koje su donedavno pripadale \"trećem svijetu\", pomogle da se iz nje izađe. ZATO JE U \"TRECHEM SVIJETU\" POSKUPILO GORIVO, DA MOZHEMO PLACHAT RATOVE PO AZIJI.... MAMU VAM YEBEM HOHSHTAPLERSKU