Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prokletnici gen@cidni
Sto bi nas cionisti, tzv Amerikanci i tzv zapadni svjet postovo, Kad mi muslimani sami sebe izmedzu se ne postujemo! Neki dan sirija danas i sutra Gaza A mi muslimani ramazanski cutimo, da se nebi nedobog uznemirili i pokvarili post! Koja licemjerska harmonija!
Džaba pišete slijepac ne vidi.On ne zna ni koje tablete treba da popije.Demokrate će spasiti samo ako ovaj odapne pa da neko drugi bude predsjednički kandidat.
“Opetovano”Jel mi neko može prevesti,nikad čuo!
Opet+ovano - mislim da potice od ovoga. Na internetu sam nasao sinonime: stalno, ucestalo, neprestano...
@Shifonjer tako nekako kako ti je Psovo objasnio
Zašto su ''militanti Hamasa'' izazvali g€noc!dne postrojbe? Zato što bagra g€n0cidnih formacija već 75 godina otima od Palestinaca, ubija, ruši, pali, zatvara, ponižava a sve uz pomoć Am€ra i EU. Ako su tako dobri ti c!on!sti zašto ih ne vratite odakle su došli i vratite im što ste im oteli?
Bideon je javno rekao da je cionist.