Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tipovi sa kapicama i dugim solufima, imaju svi do jednog USA pasoše. Tako da ih tvoja prijetnja ne tangira. Oni su te postavili na tu funkciju, oni će te i skloniti kad god požele. Prijeti Miloradu i Fadilu, to je tvoj krajnji domet.
Fasista smrdljivi, zabavit ces se ti o sebi, ali kasno ce biti svinjo raspala.
Koje muntanje. Jos si trebao namignuti dok si ovo govorio.
Na očigled čitavog svijeta a bez ikakvog ljudskog dostojanstva ubijaju i ge.n0c1dišu čitav jedan narod!!! Pa jel moguće da te životinje toliko manipulišu i toliko lažu, pa to je neshvatljivo koliko mašte i bezobrazluka posjeduju!
Palestincima smrt a životinjama vize, jel to ??
pa americki drzavljani i ubijaju palestince na zapadnoj obali - da im neces mozda uvest vize hahahahahahahahhaah
Ovi Izraelski doseljenici što čine zločine po Zapadnoj Obali su većinom Američki državljani a sami Izraelci imaju 2 do 3 državljanstva. Tako da ovo mazanje očiju će najviše naškoditi Palestincima a oni i ne mogu nigdje ići bez dozvole Izraela.
🤮🤮🤮
Pokakim ti se na državu Blinkene. Imaš još do izbora da se kurčiš i onda ti je nogara iz WH Nebi tamo živio da mi daju čitav špil Zelenih Karti
Imate na drustvenim mrezama kako na zapadnoj obali ubijaju od 15 godina djete sa posebnim potrebama. posle ga uzeli za kose i mrtva ga vucaju po putu. A oca mu odvedose u zatvor, Ljudi dizivljavaju pakao od monstruozne natanjahouve politike. Nevjerovatno da jedna ozbiljna drzava izrael kako kazu tako nesto radi od naroda.
Oni to zovu odbranom.
Blinkene ne rise više nego daj ostavku i ti i stari za kojeg sam glasao i vjerujte moj glas vise ne ide niti jednoj stranci..Bojkotujemo vas jer ste svi isti !!!!