Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja mislio da neće oklijevati da napadnu Kinu. Čuj sankcije, toga se ni Laktaški Rudonja ne boji
Amerika se boji poraza u Ukrajini, jer posle toga ništa više neće biti isto. Na iste poteze će željeti i drugi. Znamo kako su prošli svi koje je branila Amerika, bacajući ih sa balkona, iz aviona i helikoptera.
Ko kaze da se ne boji? Pogledaj statistiku malo Amerika im je najveci trgovinski partner, Kina izvozi u Ameriku vise nego u Veliku Britaniju, Japan, Njemacku, Rusiju i Indiju kad sastavis zajedno.
Moj Blinkene nije svijet samo Amerika, od rata se sve promjenilo
ser1675435905 Ako nisi upoznat Kina izvozi u Ameriku vise nego u Veliku Britaniju, Japan, Njemacku, Rusiju i Indiju kad sastavis zajedno. Potcjenjujes citavu situaciju a to je jer si pro ruski bot i ne znas istrazit statistiku vec nagadjas stvari iz glave.
Ako sam ja dobro razumio ovog kepeca, zapad moze poslati Ukrajini sta pozeli za ratovanje, ukljucujuci i tenkove, a Kina ne smije Rusiji jedan pistoljski metak? Mozda bi u USA trebali malo da smanje upotrebu narkotika i ponekad promisle prije nego sto kazu, makar diplomati.
Hebacete im mater izgleda
Pobunio se Blinken protiv svog vlasnika.Sve sto vrijedi u USA kinesko je vlasnistvo.
Da hoće i ta đavolja rezidencija više otić kvragu
Jarani moji ako se zago vna s Kinom pusiona je svima. Ima da nastane ekonomski kolaps. Ocito je to nekome i cilj, ko i ovaj rat u Ukrajini. Ko i Arapsko proljece, Sadam itd. itd.
Usa je preostalo samo tehnoloska dominacija.Sve ostalo npr genetika,robotika kina rastura.Ladno su rekli uzimaju tajvan do 25.e sa njim i tmsc (fabriku cipova) a truli zapad mora reci car je go usa ima 31 trilon duga i bankrotirat ce eventualno
Svi vi pro rusi e kad budete selili iz Balkana idite onda u Rusiju. Nemojte slat djecu u zapad da zive .Daj nebudite dvolicni ko rusi sto imaju svoju djecu po zapadu a kenjaju bjedi u Rusiji o patriotizmu. Pun zapar rusa i srba nevole zapad a nece da zive u Rusiji ili Kini Titalno ste HYPOCRITE
Bljinken
Vala da i dođe velikog reseta ovog svijeta, vidjet ćemo šta će biti.
pa nije svijet USA, Zapadna Europa, Kanada i Australija. To je mozda 10% svjetske populacije. u prevodu, svi ostali nisu za sankcije Rusiji, a ni Kini. Odbrojalo je americko. Drzite se zutalja ljudi, oni ce vladati svijetom uskoro
Oni stvarno misle da bi mogli dobiti WWIII.
pa s kim ćemo mi Bošnjaci sada..u svakom ratu pogrešnu stranu uzmemo
Šta će mali kosooki, mogu im poslati plastične puškice od "dvije malke" 🤣
Preko Ukrajine USA NATO v Rusija Iran pa sad i China.
@F1ndecko hajde objasni nam tacno u cemu su ispred njih svjetlosnu godinu.