Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dabogda ti se avion srusio fasisto
Možete vi ići svaki dan, no džaba idete ...vi ste svoje lice pokazali svijetu .... Ovo je krah civilizacije.,...svi koji su imalo vjerovali u pravdu su izdati. Pravda se dijeli količinom naoružanja, bojevih glava, novca i nafte, plina, gasa ko ima taj je u pravu što god da uradi.
Da bog da te istjerali i najurili
Sejtan krenuo opet u pohode
Da hoće mir na Bliskom istoku, sutra ga mogu nametnuti, ali ganjaju decenijama tu svoje interese. Čak su i Britance uredno makli da im tu puno ne smetaju. Irak, Libija, Sirija....su živjele u miru i vodile svoj život dok im oni ne dođoše i sve bombardovaše zarad 'boljitka'. Vidimo sada i kakvog.
Bibijeva pudlica.
Sinocni napad nasilnika na siriju i iraq pracen je bio kopnenim napadom isis-a na iracke milicije..ide da izda naredjenja
Gdje ovaj dođe, tu trava više ne raste
oslobagja se svijet ide da vidi moze li sta okolciti stari dobri obicas SAD Cowboy-a
prehodni izbori u Americi tj izborna godina donela je covid ova donosi ratove
Dodik poludio zbog drzavne imovine koju ne moze oteti od BIH