Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mora da ste jako zabrinuti!?
"Cjelokupno stanovništvo Gaze suočava se s akutnim nedostatkom hrane" bravo Nikola Tesla jes ti to tek sad skotno
pozivas pogan koja ih izgladnjuje i komada da im obezbjede humanitarnu pomoć ??? Pa ebo mater jel ovi stvarno misle da smo mi toliki moroni????? zlotvori, vjecnu najgoru patnju dobili!!!
Proklet@ je Amerika
Sve dok samo osudjuju e ne preduzimaju nista, to je i dalje poruka Izraelu, da cini zlo do daljnjeg
Ma nemoj nam ka'sti, stvarno?
Oružje Izraelu možete NE ometano dostaviti ali hranu u Palestinu NE možete !!! MRŠ !!!
Cuj...?
Napusi se rinaka stoko cionisticka!
Nekad pozelim da ima visa sila , neka nadnaravna , da vrati ovim licemjerima nekim paklom, dzehenemom… Da sve siledzije silom u okove stavi … ama , san i java, pravda i naplata za dobro i zlo vazda izmice slabijem, te zivie u snu….svijetu gdje u finalu kantar pravde zlo i dobro vaze .
Cjelokupno stanovništvo Gaze se suočava da ga sada iseliti putem nove privremene luke koju pravite na obali Gaze. Svakako one koje ne pobijete do tada.
Dabogda vam se sve vratilo licemjeri
Dajte mu Nobelovu nagradu! Kako je samo pronicljiv 🤮🤮🤮
vi amerikanci cinite zajedno s cionistima genocid i holokaust nad Palestincima sjeme vam se ukinulo dabogda
Ovo meni mirise na neki dogovor US-IDF-Hamas. Zamisli 2 million ljudi na povrsini ko Bihac a nema izlaza van pa to ima da se ubijes samo od dosade..smrdi mi da su sve dogovorili da smanje broj stanovnika u Gazi
Da Bog da on i njegova porodica isto doživjela!
Mozesli ti mirno vecerati..Licemjere.