Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dabogda crkavo u mukama najgorim a ne mogo crknut bagro nacisticka
Da sam direktno ili indirektno kriv sto je pas uginuo ili macka ne bi svejedno bilo a ova mrcina 5x stavio veto na mir i zaustavljanje genocida nad djecom Gaze i miran ko tuljan se ulizuje za glasove.
i ja se slazem brate ovaj cionacista prodaje predizborne glasove od muslimana tako sto roni krokodilske suze za Palestinskom djecom i civilima dabogda se on raspado u mukama najgorim i ne mogo crknut
Treba uzet glasove muslimana u SAD pa sad sve go pacifist i moralist.
Mrš stoko cionistička!
Uradili ste u Gazi GENOCID.
Uradili ste u Gazi GENOCID.
Mr. Blinken gadi mi se na tebe i tvoje rijeci 🤮
smece
.. o p.rde. mrš
Koji licemjer to majka nije rodila
Muslimanima cestitke a cionistima rakete licemjer gori od putina
DOKLE IDE NJIHOVA POKVARENOST. KRV PALESTINSKE DJECE JE NA VAŠIM RUKAMA I NIKAD SE NEĆE MOĆI SAPRATI.
GOSPODINE BLINKEN "SRCE MI SE PARA" NAKON VAŠE DIRLJIVE PORUKE. A ČESTITKA JE SA VAŠE STRANE SUVIŠNA!
Od licemjera i cionista koji ubijaju muslimane ni čestitke nisu dobrodošle.
Licemjer
Vi Bošnjaci njima vjerujete , kad vam odgovara dobri ,hoćete u NATO izvodite vojne vježbe ljubite se s njima .Bajdena u nebesa dižete pomogao vam kažete kao i Klinton ili ste snjima ili ne nemoze to tako ,Bošnjaci hoćete u NATO hoćete pa budite spremni i ratovati i ubijati po Islamskim zemljama tako i biti spremni za borbu protiv Hamasa.
A koja je druga opcija??? Što reče Meša..ni sa kim se povijest nije zaigrala kao s Bošnjacima...
Ljudi moji koji bezobrazluk, koja pokvarenst.Pa koga ove ubice prave ludim.
…trebao je nastaviti “ i onda namignem i poguram za kobajagi humanitarnu pomoc sto se baca iz aviona i poguram za jos pomoci Izraelskoj vojsci. Isti recept koji smo onomad koristili za sjevernoamericke indijance dok ih nismo dovei na par hiljada” Fuj djubre