Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrška djevojci u njenoj potrazi za pravima da bude ljudsko biće.
Opasan je zakon u Saudiji,extremizam teski,zene su cisto roblje i tako je inace u svim Arapskim zemljama,zena je zatvorena u kuci ne ide nigdje ne radi nista,za zguzit,skuhati,oprati....a on moze da ide gdje hoce,idu dudlaju nargile ganjaju druge zene,ali zato kada mu jednom pobjegne iz zatvora zguzi se prvom prilikom.
Jadna familija i rodbina, sto ih ovo zensko ovako osramoti. Mozete misliti kakvom sikaniranju ce sada biti izlozeni.
Sad ce domace vehabije da polude. Ne zele da shvate da je dijete samo ugledalo malo svijetla i odmah sve shvatilo... kako god svjetlo je izvor zivota.
Svaki dan imamo azilante iz svih krajeva svijeta. Rusija, Srbija, Macedonija... i svi bježe od nekog ili neceg. Ova kao i svi drugi mora imati dobru pricu inace nema azila. Moje "strucno" misljenje je da je trebala u Srbiju kod premijerke Brnabic. Njih dvije imaju puno toga zajednickog😁😁
e nacita se gluposti Strucnjaka za vjerska i religijska pitanja i moral i slobode .. Trolova svih kalibara... i to fukare koje za kifle nemaju a ovamo kenjaju..
e zato su nam vjerske zajednice pune para:)) a fukara bolan suti, zato nek te muzu, ili muzi.. sluzba je sluzba:))
Ja bih djevojku poslo u saudijsku ambasadu da joj naprave novi pasoš
Uvest robovanje toliko sistemski da je obaveza i nacin zivota je totalni poraz ljudske svijesti. I pred sobom i pred bogom. Kako i na koji nacin vise i nije bitno. predugo je da je ljudski mozak to mogao istrpiti
Talibanija sa teritorija 23% Islamske države Fekalistana rado bi djevojku kamenovala do smrti.
Lijepi naš islam
Nema nista ljepse od slobode. Koristiti vjeru u licnu korist da bi ti neko robovao nema veceg grijeha. Nadam se da ce i ove zenske robinje takvog bolesnog sistema u neko skorije vrijeme osjetiti slobodu i zivot vrijedan ljudskog bica.
@SanChy123 Ljudi su kroz religiju i samoljublje srozali boga na nivo idiota. zato ce jednom sve i da se i srusi kao kula od karata.
Daleko više djevojaka pobjegne u tkz civiliziranoj evropi od kuće zbog zlostavljanja od strane očeva,muževa ,braće ali kad se to desi u SA ondah je to kao vijest?!
O liepa, o draga, o slatka slobodo, dar u kom sva blaga višnji nam Bog je do.
a zašto nećeš u Bosnu?
Hajde ti kod mene ostavi se tih divljaka.
sjećam se kad je jenda cura ovako pobjegla iz Sarajeva
Kamenovali bi je dzamijasi 18,7% 😁😁😁😁😁😁😁😁