Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
seva majmune sta ti znas o Australii
ZASTO MI BRISETE KOMENTARE...
Iz vatrogasne službe savjetuju građane da ostanu u kućama i brane svoje domove od požara koji su zahvatili australijsku vegataciju, poznatiju kao \"bušh\" MNOGO SVEGA CE TE JOS MORATE DA BRANITE I NECETE SE NIKAD VISE ODBRANITI OD ZLODELA I ZLOCINA KOJE STE POCINILI NA CELU SA VASOM AUSTRALIJSKOM VEGETACIJOM POZNATIJOM KAO BUSH, ZNATE DA NIJE LEPO BACATI BOMBE PO TUDJIM ZEMLJAMA KO DRUGOME JAMU KOPA NE CINI PROLJECE
KOLEGA, lijepo sam navela na home page Sarajevo-x. Mislila sam na one sitne naslove sa desne strane. I sto se odmah neki, kao vi, nadju uvrijedjeni? Jeste li vi to pisali? I samo da dam do znanja da nisam popljuvala vijest, vec upozorila da bi se naslovi - sami naslovi koji se pojavljuju na desnoj strani strane sa-x kao najnovije ili najcitanije vijesti- trebali preciznije pisati. Daj se malo smirite i ne napadajete ljude bezveze.
Trebaju li ti cvike? Zar ne vidis da boldirano iznad stoji \"Australija\"??? Kako znas da nikoga ovdje ne interesuje. Mene prvog mozda nteresuje jer treba tamo da putujem. Svi ste majstori ovdje samo kad je za popljuvati u pitanju.
Ajte molim vas u buduce u toj najavi, tom naslovu stavite makar gdje i sta. Nego bjesne pozru na jugoistoku zemlje, pa ti kontaj gdje.... Iskreno, da sam znala da je Australija ne bih ni otvarala. Samo tjerate citatelje da gube vrijeme otvarajuci ovako bezveze vijesti koje ih ni malo ne zanimaju postavljajuci jako neprecizne naslove. Molim vise paznje u vezi toga. (pricam o naslovu koji se pojavljuje na home page Sa-x)