Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je objavljeno na bbcju peije2 mjeseca ali klix je ekoloski portal - reciklira vrijedno
Sjeverna Koreja naša bratska zemlja, i mi želimo slijediti vaš uzor. DRŽAVA ZA ČOVJEKA
treba napravit sporazum sa S Korejom za ove nase politicke elite malo u te radne kampove cisto da sedruze !!!
\"Dnevno smo dobijali 120 grama truhlog kukuruza. T R U H L O G ? ? ?
http://en.wikipedia.org/wiki/Nineteen_Eighty-Four
I u YU, je bilo \"radnih kampova\" tita , i rankovica , sam rankovic je priznao da je 80% ljudi bilo nevino zatvoreno, zbog \"sumnje\" ali razlozi su bili drugi trebalo se je oteti , pobiti , zatrti, i obezbjediti brđanima i poslusnima . Zalosno je sto Bosnjaci najvise slave i tuguju za J.B.T. , a tek 1974 godine je dozvolio da se izjasnjavaju kao \"muslimani\" i to iskljucivo malim slovom.
Dok je posmatrao javnu egzekuciju svoje majke i starijeg brata, Shin Dong-Hyuk je smatrao da je kazna zaslužena. Njih dvoje su planirali pobjeći iz radnog kampa u Sjevernoj Koreji. Shin ih je čuo kako se dogovaraju, a onda ih je prijavio stražarima. Zao mi je sto te ne ubise kod prelaza , majke mi . Majku i brata izdati ?!?!
@hrkljus oprašim ti staru, ko pčela maslačak
Laktašenko i Kim Jong Il dva najbolja druga
NIje ni čudo da je ovim bolesnicima iz NR Koreje poslije njihovih Kimova i Jungova najveći idol Jozef Ambroz - Tito
Pa da, Turci su nabijali na kolac pa je zato u povijesti pod nadimkom The Impaler iliti \'Nabijač\' ostao otac srpske \'nacije\' Vlad Tepeš - Drakul. Mani se dijete Andrića i bolesnih srpskih mitova.
Amerika je prije 60 godina ratovala u Koreji , balavurdo zatucana.
Gdje je Amerika da ovdje uvodi demokratiju, evo citstog primjera diktature.. Mozda bi uvodili da ima nafte..ccc
Koja je razlika između ovih logora i onih u Keratermu, Manjači...? Koja je razlika između kreatora logora tamo i ovdje ?
@Robespierre .... glOp si ko qjurac.
I, sta kazu... Jesu li im kozu drali, na kolac nabijali kao Turci, turske pravoslavce (Srbe)? ;)) Ovo sa S.Korejom, Iranom, Irakom je samo nastavak niza.
OSLOBODITE SVOJ UM - NE VJERUJTE AMERIČKOJ PROPAGANDI ! ! !