Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PA DVA PUTA PRENOSITE ISTU VIJEST, JESTE LI VI NORMALNI? Jel imate toliko nesposobne novinare, ili namjerno strašite narod, ili šta više? Znamo da Amerikanci straše svoje da bi opravdali toliko novca sto ide Ukrajini...
''Nearly every war has been the result of media lies.” Julian Assange
Ovaj Petreus vodi KKR Fond koji su vlasnici United Media i Telemacha. Davno korumpirani tip.
de recite sta je vama na nisanu bagro
80% europljana nije nikad culo za tu zemlju, nisi zna ista o tome, niti pokazati na mapi gdje se nalazi
Ne Rusa nego vas i Evrope. Vi ste ti koji pravite ratove.
Kaka Rusija? Odavno je ona na Cijinom i NATO nišanu! Vala dosta vaših laži i šupljih prića!
Da vam hoce rusi jednu na washington poslat eto samo da vas dovedu u ravan. Dosta vas vise sjeme vam se zatrlo.
🤣 Amerika bi ugasila Rusiju
Ovo mi sve više liči na dogovor između Rusije i Amerike! Drugog objašnjenja nemam! Rusi napadaju , a ovi prijete da će izaći iz NATOa i da neće braniti EU A oružje štancaju i samo tjeraju Europljane da kupuju..
Pa izgubio bi sve vojnike u toj oblasti rusi su tu u okruzenju izmedu rumuna i ukrajinaca
Vjerodostojnost izjava Amera i Britanaca je za Anale. Sijati paniku medju ljudima Putin će ovo Putin će ovo. Svi zadnji ratovi Sirija Afganistan Ukrajina i koliko još po svijetu što se puno ne piše su započeli Britanci k Ameri.Ne podržavam Putina al ne lijepo rekao radi te šta želite sa Ukrajine al neću NATO pred svojim vratima.
Al sta god su rekli Ameri bili su u pravu. A sto se NATO.a tice, frajeru koji ne brani Putina... NATO im je ispred vrata ako nisi skonto. I Svedska I Finska. Ne pricaj gluposti ovo nema nikakve veze sa NATO.om vec sa time koga Putin misli da moze napasti a koga ne.