Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vi ste najveci ghenocidasi, pljackasi i kolonizatori kroz historiju i svugdje na svakoj tacki na kugli zemaljskoj ste samo nered stvorili bagro jedna
Zapalio im se nosač aviona, rakete ne rade a oni bi da glume silu. Sretno u svakom slučaju, trebat će vam.
Neka bude mir u 6azi ili sve rat neka pregazi.
"Bivši šef " !!!
Pa ko ce vas napasti.
Richard je u pravu, malo ko u Evropi svata stvarnu situaciju poput predsjednika Macrona. Premalena izdvajanja za vojsku ohrabruju Rusku Federaciju da nastave ofanzivu na Ukrainu, a posle toga vjerovatno na Finsku i Balticke zemlje. Moldaviju ne spominjem jer je to smijesno, pasce za dan.
Misliš da će Rumuni dozvoliti da Moldoveni stradaju? Hem su Rumuni s obje strane granice, hem su Moldaviju podijelili na onu zapadnu koja je u Rumuniji sada region a istočna je u R. Moldaviji koja se još sastoji od Budžaka (Gagauzije i trans-Nistre).. Rumuniju još niko nije "zgazio" ni Turci, ni Tatari, ni Švabe ni Sovjeti. Mađari su pokušavali ali samo tokom vlastite seobe u Panoniju.
Obama je objašnjavao Merkel kako ima tri dugmeta, tapkajuci ruzicasto, uništio bi Evropu ,klikom na žuto-Kinu ,pritiskom na crveno ,uništio bi Rusiju Merkolova odgovara:moja baka je imala 3 kupatila ,jedno od zlata ,drugo od srebra ,a treće od bronza ,ali kada je Rus ušao u Berlin ,moja baka se usrala u hodniku
Ma vas treba satrat.
Perfidni ljigavci ebace vas cika putin hahhahahhahaah