Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da je od rata korona bolja opcija. Ljepo je gledati krezzubu seljaduriju kako steahuju od vakcine i od bill gatesa🤣
promjeni taj nickNeiM seljacino, pozdravcic
A sta tebe zaboli ku.ac za "krezubu seljadiju" i vakcine, gledaj sebe, izbocaj se i deset puta niko ti ne brani ali ne nameci drugima sta ce da rade
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
bajden bi zaustavio al zaboravio...
Zato i jest bivsi pa je nuklearna prijetnja blef
Jel ima neko pismen da pise tekstove za Klix? ‘’Prijevarom godine’’ ????
"Odselio se u SAD i sad komentariše.."Tako i moj komšo,živi u Švedskoj,dodje u julu,bude 3 sedmice,i kaže:"Nema života nigdje ko u Bosni" i opet trkom u Švedsku.
I moj isto. Čim počne kukati, ja mu dam penicilin i kažem: samo ostani godinu i odmah će te proći nostalgija. Inače, besplatno liječim nostalgiju kod dijaspore. Tretman traje 1-3 minuta. Može i preko vibera.
Hahahah istina.
Amerika je največe zlo u zemaljskoj kugli njoj svaki rat odgovara samo da proda oružje a pravi se prijatelj svakoj zemlji.
Nadrealisti-Rat u Ujedinjenoj Evropi https://youtu.be/sjvIO1W2M3Q
Cuj blef. Idi ti jarane igraj Ruski rulet negdje u podrumu sa samo svojom glavom. Koji šarlatani i budale. Ko sisa Ukrajinu ako je covjecanstvo u pitanju.
Normalno da moze. Mora prestati slati oruzije i natjerati da se dogovre, al jok.. Vise mu ovo odgovara
Mnogo obecavajuce ali na kraju je rekao jedno veliko NIŠTA!
Hahahahaha, zapadnjaci od muke više ne znaju šta će. Sad počeli i ove ruske izdajnike da koriste.
Nazalost, Ukr. I Rus. zbog rata trebaju vojnici ali I pojacan rad logistickih sluzbi I proizvodnje. Oni nece zbog kovid pozitivnih slat sve u izolaciju. Kovid pozitivne osobe su opasnost za cijelo drustvo, jedna zarazi 3, pa svaka naredna jos 3, ali radnici ce raditi a vojnici biti na zadatku. Mjere protiv kovida u svijetu su trebale biti drukcije, blaze I racionalnije.
zasto bi pomahnitali starci zaustavljali ubijanje omladine kad na tome najbolje zaradjuju,bogati su od planete napravili grobnicu djece ,doduse sa koronom su ponudili ,,HUMANO UBIJANJE VAKCINAMA,,nismo htjeli sad ce mo umirati od bombi i gladi,vrijeme je da se ,,COVJEK,,probudi i ove perverzne starce posalje svojim idolima hitleru,sadamu,gadafiju,milosevicu pa nek tamo ratuju
Ko se mača laća od mača i gine. Zato ne vjerujem da bi iko iole normalan posegnuo za nuklearnim oružjem. A ostale opcije su sve otvorene i moguće.
Amerika je još uvijek najmoćnija i vjerovatno može uticati na hitan prekid agresije. Ali zašto bi to uradila!? Ovo Americi savršeno odgovara
Sve je to ok ali on ubi sve sto mu dodje do nišana.