Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TI DA ISTA ZNAS NEBI BIO BIVSI
Ovo je neki brat ili rođak Tuđmanov...isti...
Brate i ovdje se ratovalo ali sadaku za rata ovako nitko nije tražio. Naši su za sadakom krenuli poslije.
Agresor i okupator mora biti pobijeđen.
Jbt da mu promijene friz, isti Karadžić.
Europljani će vam davat' moralnu podršku, Amerikanci u oružju, a za hranu se snalazite. Nevin narod strada, a vojnika azovaca, vagnerovaca i svih ostalih nacista mi nije žao. Mljacajte se do sudnjeg dana, *ebem vam sve zatucano.
Nije NATOv bunar bez dna pa da mogu stalno davati... Vec su poceli sa Lend-Lease, nije vise na poklon nego na lizing, pa kad se zavrsi, plati... A treba ostaviti nesto u skladistima za sebe ako se slucajno rat prosiri. Trebaju i Njemci i ostali naoruzati i opremiti svoj narod