Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nek je neko odgovorio na nebuloze o "historijskim" granicama
Lik ga bukvalno popiš'o ovom mapom Mongolije Džingis Kana 😂
Previše Vučićevih kerova se nakotilo na Klixu
Kao da je Vucica opisao.
Džingis kan je bio car
Mali.. piš.ki pa spavaj.
Njemu 90% stanovnistva zivi u jednom gradu
Bojkot svih Mongolskih proizvoda
Vrati se Džingis kane 🧔🏻‍♀️
😂😂😂
Covjek kao da iz BiH prica za HR i SRB sve sa njihovim slugama
Treba Srbima vjerovati kad je riječ o historijatu Rusije. Što oni kažu, prvi čovjek je nastao u Africi. I nije se zvao ni Adam ni Adem nego Milutin. I po nacionalnosti je bio, pa pogađate, Srbin! Tom logikom Srbija polaže pravo na Afriku. Ali iz bratskih razloga, odlučila je da braći Rusima prepusti to pravo na Afriku. Zato danas Srbi opravdavaju to što je Wagner u Africi. A i za Ukrajinu kažu da je to drevna ruska zemlja.
😂😂😂
Nije ba milutin vec milojka nosila musku periku.
Idi kolji konje levatu.
ovih ima manje od bosanaca sve. tri zumre.Nesto su se prepali
Sam Dzingis kan je imao po 1000 djece njegovih potomaka ima danas 10 milona od kine do jezera kaspiskog
Besmislena logika jer to je bilo osvojeno podrucje a ne mongolski etnicki prostor. S druge strane, rusija je nastala u kijevu. Ukrajina znaci granica. A cija granica? Pa granica rusije.
realno ko da je orterija za papagenu
Najbolje da jopet napadnete Rusiju da malo pomognete Ukrajini 😂😂🤣🤣😂🤪
I ja bi al iz onih dana kad je bila mlada, nikad mi se nije pruzila prilika da stavim prst u pupak 😂🤣🤣😂
Ne možete stajati uz nekoga ko se ponosi na carstvo koje je masakriralo od 800 hiljada do milion muslimana u periodu od DVIJE SEDMICE. U 14. stoljeću su ubili 5% svjetske populacije. Više nego bilo ko drugi u historiji čovječanstva (po postocima).