Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konacno presudili kako treba, dugo im je trebalo
https://i.4cdn.org/b/1618956594194.jpg
Koliko je ovdje trebalo za presuu Rastoderu? Koliko treba za stavljanje krivaca na klupu u slučaju Memić?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kad vidite ovu sliku.. Moze se zakljucit da je on teski Psiho-Shizo-Slucaj.. Ovaj pogled,polozaj glave i izopacen izgled.
Ajde obrazlozi to molim te, bezveze si to napisao, lupas gluposti, plus ima masku, ako si takav strucnjak sta ces ovdje
Oci su ogledalo stanj uma duse.. On je bolestan,njemu treba pomoc..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dobit ce 12 do 15 god plafon
Ona dva levata iz Mostara, da dobiju maksimalnu od 5g. kaznu.Uz to ODUZETI im SVA primanja, trenutna i BUDUCA( penzije ).Pored toga da ih momak tuzi PRIVATNO, pa da poskidaju, prozore sa kuca.Tik Tak! STOP POLICIJSKOJ BRUTALNOSTI.
Ubio jednog covjeka, a osudjen 3 puta. Kod nas ubijali stotine ljudi i jos hodaju na slobodi te budu velicani, od strane genocidnih fasista, kao heroji.
Osudili ga samo zato jer je bijelac i zbog pritiska javnosti. Covjek dobio vecu kaznu nego je zasluzio.
šta gledaš seljaćiću vidga što bulji oći ti ispale dabogda
NAPOKON!!!
Ima crnci da ga taslace u zatvoru
Mora da je mrzio crnce čim mu je klečao na vratu 9 min.
Koliko je samo ovakvih, bahatih, sizofrenih debila u svim sferama drustva. Treba da odgovaraju i oni koji su ga zaposlili.
Policajac bez savjesti i empatije. Klasični sociopata. Još je gore što su vlasti pokušale da zataškaju zločin. Da se javnost nije žestoko pobunila, ne bi bio optužen. Na licu mu se vidi tupost, intelektualna i emocionalna. A sad adio, idiote...sumnjam da ćeš živ izaći iz zatvora.
U ovom svijetu ti je pozicija sve, niko ti nista ne moze ako imas visoku poziciju u drustvu, evo kako je nedavno onaj sin sefa policije ili sta vec silovao 2 maloljetne djevojcice i nije mu se nista desilo zato sto mu je tatica sef policije, jos je njegova mater govorila kako ako iko bude razgovarao o tome igdje popit ce jednu zatvorsku Ovaj svijet je retardiran, nizi se uvaljuje visem u dupe za bolju poziciju, sramota, ali sta ces, to se za sad ne moze promijeniti.
Lik se sjebo' ko' foka
Ma ovaj crnac je Živ ba...Ovo su pretstave za mase da se malo zakuha...Dobio 10 mil negdje zivi samo sto je sad faca uradili mu plastičnu operaciju...
Qanon je to tvrdio, da je sve ovo namješteno, glumci. Koji tokmaci! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Drugo stepeno ubistvo u Americi do 40 Godina..
Kako god crnci ce ga zguzit u zatvoru..
Tukmače policajci ne zavrsavaju u generalnom zatvoru jer bi bili ubijeni
americko sudstvo, ubio covjeka, osudili ga za 3 ubojstva, ukupno 85 godina, bez da mu je prvo
Dobice 12 godina. U vrh glave 15.