Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Narode svi na ulice!!!
@...ej kretencugo!...nema to veze sa Srbima..nemam vremena da ti sad objasnjavam diabolo...i ovako ne znas da citas a kamoli izmedju redova...a tvojoj glavi i da ne racunam..
Brown & Root NIKAD nije napustio Libiju, cak ni za vrijeme sankcija. Uvjek su radili na naftnim poljima i projektu velike rijeke. Ako ne znas ko su oni, nemogu ti pomoc. Tako da taj zakon ne znaci nista. Taj zakon vazi za boba gradjevinca i doru istraziteljku, i mozda za barnija ljubicastog dinosaurusa. Brown & Root/Halliburton je malo jaci od onih prosjaka na Capitol Hillu.
ti da si malo bolje upucen znao bi onda recimo da je za americkog drzavljanina zakonom zabranjeno recimo da odsjeda i prenoci u libijskom hotelu primjer hotel koji libijci drze u Pragu(Češka) neznam tacno ime.I da za to ima predviđena kazna,ako je Gadafi njihov prijatelj onda se nebi islo tako daleko sa mrznjom prema njemu
Pa da, on je za vas narodni heroj, kao Ratko, Rasa, Arkan, Sloba, Cica, Ljotic, Nedic....lista sirovine i propaliteta se nastavlja :) ODE SRPSKI BRAT, RANO LJUTA. Al Arapi ce se ujedinit onda kada im se bude dao izbor i udio u sopstvenoj sudbini. A tada za vas Srbe nece tamo u izobilju para i nafte biti mjesta. Zato placite nebil vam suze tsunami na sredozemlju napravile.
U poslijednjem izvjescu pljackarosi Bosanskih gradilista u Libiji su uspjeli ukrasti cak trista dzezvi, dvadeset aluminijskih sinija za burek, deset vozila VW Golf D godista 1987, pedeset keranih \"miljea\". I jedno dvije hiljade MP3 CD-ova Turbofolka.
..jeste..moguce..ministre...a ti kao rob!...Gadafi nije bio svetac, ali je uradio puno dobrih stvari... a ti ministre kalife, zbog takvih kao vi se Arabi nikad nece ujediniti..podanicke sluge i cepulje..a kolonelo Gadzo ce sigurno umrijeti onako kako dolikuje revolucionarima...podrska Gadafiju..
Evo vam vaseg heroja Sejf-ul-Dzahilije sa vasim omiljenim Natom Rothschildom http://www.dailymail.co.uk/debate/article-1360082/Gaddafis-sons-friendship-oddball-banker-Nat-Rothschild-remarkable.html I huskaca rata na Irak omiljenog vam svima Richarda Perlea, te Fukuyame i ostalih velikih ahbaba Islama, slobode, demokratije, mira... http://www.politico.com/blogs/laurarozen/0211/Among_Libyas_lobbyists.html Sta sad misevi? Amerika? GADAFI JE AMERIKA. Zato onaj gmizavac u Washingtonu i suti.
Naprijed narode... U pljačku gradilišta...
Na Arapskoj Al Dzeziri stanovnik Bengazija porucuje Treba nam lijekova i opreme za hitnu pomoc Treba nam i hrane al nekako cemo se snac Oruzije, oruzija imamo, Muamere ubicemo te s njim Al nam zaista treba osnovnih medicinskih sredstava NAPRIJED UJEDINJENI SLOBODNI LIBIJSKI NARODE A ti sto palamudis o plemenima, skini Muamerovu sliku sa zida u dnevnoj sobi.
Pa i jeste ovaj Gadafi bas kao Socijalisticki Hitler..... Hoce da vlada za sav vijek.... e nece moci, bit ce propasti sve dok liberalnost ne stigne u Libiju. U svakom bozijem govoru, Hitler se derao koliki je on Socijalist... i Gadafi je trebao isto tako :D
Eno na čičinim portalima kukaju i zapomažu kažu ko god došao neće biti iskreni prijatelj Srbije i Rusije kao što je to Gadafi
BALYSKA POSLA!
I tako Počeo je rat libijskih plemena, istočni protiv zapadnih. \"divide et empera\" by USA