Komentari (812)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj je covjek prihvatio Islam kao vjeru jer nije nista znao o islamu,alikad je poceo pisati sa namjerom da ga oblati sto je vise moguce razumio je da radi pogresnu stvar i da ono sto pise nije istina,dusa nije mogla nastaviti sa lazima,jer dusa je od dio od Boga dz.s. najcistija i ne moze primiti lazi,kad tada se pobuni!
@prologzovepodprolog hahahahahahahahahaahahahahahhhahahahahah i ti se nasekiro hahahahahaha aa ebo i ja tebi hahahahahahahaahahahahah!
Allahu Ekber
Dobili ste "ljudinu"! Sav olos prelazi na islam!
tokom pauze od pisanje knjige naletio je na pjesmu Kemala Malovčića "Okrećem se Kibletu"... Ostalo je historija
Bravo!! Jedna je istina! Toga će biti sve više, za vas koje nisu muslimani nemoj da vas mržnja prema nama udalji od Islama.
Bravo!! Jedna je istina! Toga će biti sve više, za vas koje nisu muslimani nemoj da vas mržnja prema nama udalji od Islama.
Da li se ljudi na ovo odlucuju zbog odredjene isfrustriranost i prelaze na drugu stranu zbog osvete, protesta ili slicno, ili zaista spoznaju vjeru, uvijek mi je bila nepoznanica. Ovo drugo , naravno da podrzavam, a prvo ne.
Ovo će se desiti i Šešelju.
svi ccete vi nama klanjat
Horsaši i neobrazovani su najplodnije tlo za muslimane.
E sad će dobit izbore, baz glasača je osigurao. :)
sad kad je preso na islam da li vjeruje u drugog boga ili vjeruje u istog ?
to se zove obrazovanje uz rad
Mashallah,Allahu Akbar.
Ovakvi sutra postanu nešto treće i opet ekstremno. Najopasniji su to ljudi. Sve su to ili bivši narkomani, kriminalci, ekstremi ovakvi ili onakvi.
Sad nek krene pisati protiv budizma,pa onda hinduizma,katoličanstva... Možda jednog dana nađe sreću
stani te u red bez guranja 1 po 1