Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad vratite covjeka na mjesto predsjednika da sredi to stanje u Egiptu.
Pa naravno da nije kriv.. Amerika je izazvala sranja, narodu zamazala oci i to je to.. Sva sreca pa narod nije toliko lud, pa je relativno brzo shvatio sta je uradjeno..
Shvatio al kasno... jer kad dadneš palicu luđaku on sve živo porazbija.
propatio je i želim mu brz oporavak.
nije im valjalo ko ni nama, bakir kaze progonio ga mrski sistem a u njemu postao direktor zavoda za izgradnju grada i to kao dijete otvorenog protivnika sistema. ko koga tu laze.
Zar ima 6 godina :o
--- pobuna okončala njegovu 30 godišnju vladavinu ! I u BiH za 3 godine, ista vlast će svečano obilježiti 30 godina svoje neprekidne vlasti ! Pobuna ??? Kakva ba pobuna i radi čega ?? PEnzioneri da se bune i da kelepeću ispred parlmaneta protezama ko kastanjetama, omladina sa njemačke bauštele da traže od gazde dopust radi protesta, uhljebi i vjerski službenici da se protestvuju radi lagodnog života ??? :))))
Kakav god da je bio, Egipat nikad bolje nije živio nego za vrijeme njegove vladavine. Sad su u malo boljem stanju nego Libija, turizam je zbog terorističkih prijetnji na najnižem mogućem nivou. http://preppersbalkans.blogspot.ba/