Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evropa i dalje pravi daleko više para od Kineza i Rusa, ali neće zadugo... Kineza ima ko kineza, a zapadnjaci naprave jedno dijete sa 40 godina, djeci u školama serviraju LGBT sranja, da nije doseljenika propali bi za dan. Kinezi što se tiče elektronike prave SVE, i iznijet će ovu solarnu revoluciju, sve panele proizvode a najkvalitetnije invertore prav HUAWEI, nije više made in china smeće. Ne može se zauvijek partijati, drogirati, zahebavati a da ostatak svijeta radi za vas.
da bi bilo šta proizvodio konkurentno moraš imati resurse, jeftine resurse i energente a europa se upravo toga odrekla.
Tako je zabraniti otrovno jeftino smeće iz Kine uzaludno bacanje para u nekvalitetne proizvode. Misliš da si nešto kupio jeftino a u stvari i to malo para si bacio.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Šta je ovaj muslimana pobio svojim odlukama tj invazija na Irak 2003. To su bukvalno milioni pobijenih,osakaćenih, umorenih, raseljenih.
Tako je zabraniti otrovno jeftino smeće iz Kine uzaludno bacanje para u nekvalitetne proizvode. Misliš da si nešto kupio jeftino a u stvari i to malo para si bacio.
kako objašnjavaš da je u isto vrijeme država bila na humanitarnoj pomoći zbog visokog stepena gladi i imala enormnu vojsku sa kojom je vršila agresije na susjedne države?
Vučićev savjetnik,brani Rusiju.
Gad još nije crknuo. Đubre.
Svjet je prepun ludaka. Evo na primjer, ovaj čovjek, on bi da ratuje sa Kinom - HALLLOOOOO HOUSTON, JESI NORMALAN JBT.
Hajmo sad podguznemuhe kako je zapad loš a kina dobra. Svim podguznemmuhama neka se odmah sele za kinu
Prije bih živio u Kini nego u Engleskoj!
U Kini živi mnogo dobar narod !
Zašto većina ljudi ima nešto protiv Kine? jesu li oni vršili invazije bilo gdje u svijetu, jesu li ratovali protiv ostatka svijeta? A koliko ih ima, mogli bi progutati planetu, samo da su agresivni kao amerika...Ameri oduvijek žele biti gospodari svijeta, ne biraju sredstva da se toga domognu, a glupani kao eu i ostali bez mozga, stalno na to nasjedaju...
Izađu iz EU, pa onda pozivaju na udruživanje.
Navikla britanska KOLONIJALNA ŽGADIJA DA ŽIVI NA TUĐI RAČUN.
Misliš SUPROTSTAVI?
Kaže se suproTstavi.
Kaže se suproTstavi.
Tako je zabraniti otrovno jeftino smeće iz Kine uzaludno bacanje para u nekvalitetne proizvode. Misliš da si nešto kupio jeftino a u stvari i to malo para si bacio.
Ne laži gnjido, nisu te svjetski mediji bez razloga prozvali B(laiar) - lažljivac. Prisjeti se svojih gorljivih laži o iračkom kemijskom oružju koje je kao opasnost za svijet, jeste li ikad pronašli to oružje? Evo sad istu priču pokušavaš prodati o "opasnosti" od Kine, koje opasnosti, zašto su opasni ako svojim marljivim radom grabe prema svejtskom vrhu u gospodarskoj moći? I ukrajinski rat su isprovocirali takvi kao što si ti i tvoji gospodari s onu stranu Atlantika!
Kakav god zapad da bio po svim osnovama,Kinezi su mongo mongo puta gori I zlobniji.Tesko se svijetu Ako Kina zavlada
Zlajin idol. Uništio socijaldemokratiju u Britaniji. Za nagradu dobio posao u JP Morgan, 5 milona godišnje, da se rukuje s arapima kad im uvale kakav američki papir. Vjerski fanatik, ne može prežaliti sto nisu Iran bombardovali. Ono bi nešto, truhlo starac, idi pod zemlju raspali smradu.