Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo po kazni......
Ode na nemogucu misiju, da trazi Sevastopol.
Koje poniženje !? Od važne funkcije kod nas , na šta lik spade , 🥶
Elite čitavog svijeta su u dosluhu a sirotinja gine po livadama za njihove interese. Ovog rata nije smijelo biti i sve moglo riješiti jednim pozivom iz Washingtona (kao i kod nas) ali oni vole krv i horore posebno u tuđoj kući.
Primjetite da se Rusima nijednom jos nije dogodilo da muskarce odvoje od zena i djece, zene i djecu otjeraju, a muskarce od 15 do 75 godina sve pobiju, bili vojnici ili ne, krivi ili ne. Postoji samo jedna zlocinacka armada koja je nesto tako uradila tokom posljednjih 30 godina modernog ratovanja. Pred kamerama, svjedocima i posmatrackim misijama. Taj narod pun bajki o vlastitim herojstvima, nastavlja inkriminaciju sistemskim negiranjem. Umjesto kajanja, oni ociljenu svastiku viju.
Kaze vrata EU otvorena za nas a oni izasli....
I zatvorili vrata usput