Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nisu americki vikinzi krivi sto je njihova nafta na tudzim teritorijama,nisu krivi ni sto su indijanci zivjeli na vikinskoj zemlji,americki vikinzi uzimaju samo sta im pripada po zakonu jacega.
Namirisali Ameri naftuv
Ameri najveci kupci svakako. 😂
Ovako i ja bgm odem tkzv srpske manastire i katedralu.U bih i imam sta vidjeti, ti pohlepni popovi puni ko brod. Onaj krst u katedrali na strosi, veliki je moj nek citava bih zna. 80 godina niko nije opljackao svjetovno dobro zvano svestenstvo. Et plijena armijo bih. U proslom ratu nije ga bilo. Al u sljedecem vam ibecavam stanove lukavice i zlato. Kosti svetaca ispod altara prodati. Bice para, bice muzike
Ma to je cirkus neki, ako hoce mogu to bombardovati i ko ce im sta
ide spijunirati sam i nosi velike kolicine oruzja i pasoš
šta je radio ? mjerio nivo ulja ?
Ovo je samo njima adut koji ce koristiti za sirenje svoje demokratije
Pa nisu 80te. Amer satelitom ti udje u wc solju da vidi sta si imao za rucak. Predsjednik hoce malo svoj marketing da napravi.
Sace da fasuje venecuelanski zatvor, gori od Zenice, zazalice kukavac
nisu amerikancki vikinzi krivi sto je njihova nafta na tudzim teritorijama,nisu krivi ni sto su indijanci zivjeli na vikinskoj zemlji,americki vikinzi uzimaju samo sta im pripada po zakonu jacega.
Pa usa da je trazilq da Maduro nestane sa planete bi otisao za 24 sata. U zemlji gdje 80 postocstanovnistva mjesec radi Za mlijeko i jaja, nema sanse protiv najjace zemlje na planeti sto moze sama protiv ostatka planete ratovati, koga mi ebemo ovdje
Ameri su to, traze pogodno mjesto za ubrizgavanje demokratije.