Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hollandu zaista u Francuskoj ne moze vise nista nastetiti niti skinuti rejting, jer njegov rejting je tako nizak da je maltene nemoguce da vise pada. Tip izlazi iz palace sigurno, cak ga nece ni kandidirati vlastita partija za sljedece izbore. Prema tome, manje vise ovo mu nece nista nastetiti.
Brzo ce se to zaboravit sad ce FR prijesednik bobardovat neku drzavu kao sarkozi kad je sa njim izbila afera odma je pocelo bombardovanje Libije i Gadafija.
Zar Sarkozy nije popusio reizbor? Jeste, U cemu je onda tvoja poenta i kako se to zaboravilo. Hollanda ne moze nista spasiti, a dublje nego jeste sad ne moze ni teoretski potonuti. Cak ni u vlastitoj partiji nema 5% podrske.
naravno, u knjizi koju moras kupiti da bi saznao a dami stavljas u dzep "rep-a" ! intelEgentno .
Ne moraš tu knjigu, ali preporučujem da pročitaš "Gorila" Dušana Savkovića. Garantujem ti, da ćeš je pročitati u dahu...pisana po istinitim događajima...
o cemu se radi u knjizi ?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)