Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pazi se tamo šta radiš da te ne bi propuh ubio dok na prozoru stojiš
I naša Bisera će da emigrira u Saudiju da vodi Institut za uzgoj i razvoj proizvodnje hurma.
Samo je potvrdila da je ruski špijun!
Ruzna brate
Nije nju dzaba muz kratko nakon vjencanja ostavio haha
Vjerovatno radila u korist Rusa i primala mito pa se boji pravde. Ne bi me iznenadilo da i Dudlik sutra i migrira.
Klasicni spijun, koji ce vraca u baZu!!
Kud ce joj veca kazna.
Špijunka plavuša!
Ljudi niski duhom za vino i slaninu lahko po potrebi mjenjaju doktrinu i kad su na pravoj strani njima je blisko da udare ispod pojasa necasno nisko Rambo A.
Tako bo trebali svi rusofili
A jeli cojk sa njom otiso
Jel os uvek vencana ili vise nije...haha... Kaze da joj se u Austriji nije vise dopalo... Kako ce joj biti u Rusiji posle Putina..haha
kakvo iznenadjenje
Cudna je Austrija. Kad cujes nase ljude gore, sve super, sve za 5. Ali vidi njenu politiku stalnog surovanja sa Rusijom. Na kraju Austrija je zemlja koja je indirekto ili direkto zapocela dva velika rata, a na njenoj teritoriji nije metak ispaljen.
Austrija je vojno neutralna i kao i Svicarska surovat ce sa svima ako je to njoj u interesu. Licni interes prije svega. A ova zena je bila ministrica ispred FPÖ, neki in nazivaju desnom strankom. Ja bih reko ekstremno desna stranka. Inace dobri drugovi Dodika, Orbana i njima slicnih.
Usrećila se