Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jbt od kako znam za sebe znam i za ovu Biseru. Non stop u nekim amabsadama, veleposlanstvima sta li vec. Imal majketi iko drugi,mladji,sposobniji i na kraju mrsaviji.
Upravu ste ali ima jos kornjcaca koje ce zivot provesti po DKP-ovima lelemudajuci,Pametna i skolovana omladina odlazi i stvara jos vecu komociju uhljebima.
Biseru trpao Alija... To svi znaju...
...analiziramo trumpa. a ovdje smo imali bezbroj malih trumpića, od 90-e na ovamo.
@MAPKO ...šta mu ima falit. insan zna kako iskoristit glupavu masu. prva, i jedina osobina potrebna političaru. problem će nastat ako sa riječi pređe na djela.
@commiemarshal commie ... zna citat hijeroglife .... a govori "insan" ..... Nigdje veze s logikom.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Kako je Trump već izabrao , naj siguraniju i provjerenu nacinalističku političku opciju, Čovića i Dodika, a ima ih doduše još, pa malo vjera, malo nacija ugrožena, malo treći pa malo kanal na Hrvatskom i i eto spasioca, i legitiman, zna se i nejma da fali, pobjeda ima da bude i biće pun ko brod.
"voli žene i dovoljno je bogat da je neovisan." E moje Bisera, nisi baš najbolja sa biserima. Trump je u tolikim dugovima i tolikoj nebulozi da mu je zapravo jedini izlaz iz sranja u kojem se nalazi da postane predsjednik. A koliko je neovisan, najbolje govori da mu je kampanja u ogromnoj mjeri finansirana od njegovih sponzora kao i donacija koje mu šalju zatucani rednecksi iz Tenesija, Alabame i tako dalje.
To je ta Alijina pionirka , zeta odvela u USA, fuj
Koliko jadan i isprepadan moraš bit pa da ti Donald Trumph ulijeva sigurnost i povjerenje...? ? ? Ovi su Ameri stvarno ponekad skloni pretjerivanju, yebo ih Donald debil ... ! !
Koliko jadan i isprepadan moraš bit pa da ti Donald Trumph ulijeva sigurnost i povjerenje...? ? ? Ovi su Ameri stvarno ponekad skloni pretjerivanju, yebo ih Donald debil ... ! !
interesantan lik ovaj Tramp..ima odlicne ideje i ako ih sprovede svet ce biti bolje i sigurnije mesto..treba podrzati kandidaturu gospodina Trampa
Hebao te Ridjobradi
Hebao te Ridjobradi
Kladim se da če glupavog Trumpa neko roknut!
Ne znam stvarno ako izaberu Trumpa, definitivno su potvrdili da su najretardiranija nacija u galaksiji.
Ova Bisera nezna ništa ko kokoš, da izvinete... Pa zlo amerikanaca nikad nije ni nestajalo u historiji. Oni su u krvi i pljačci naselili ameriku čineći genocid nad Indijancima ko što je Srbija mislila nad Bošnjacima.
K'o da je bio na kursu kod ovih nasih - malo kaki o ugrozenosti i uvali se u vlast iducih 300 godina
Poznata SDA/SBIH radodajka starije generacije...
Pa i kod nas već decenijama, ljudski šljam osvaja izbore na osnovu straha i ugroženosti...