Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zadnji put kad su otisli previse u desno, dobili su cetri okupacione zone.
@Ragusa1358 samo lova se danas pita. kakvi ba ljevičari i desničari. looova !
@Ragusa1358 ne moze u left kad left sirom svijeta tavori u SJW i sranjima koja nikog ne zanimaju. ok je boriti se za cist okolis, medjutim mora postojati malo zreliji nacin da to predstavis glasacima
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
neki ulijevo, neki udesno a mi na kružnom toku ...
Hahhahaha
@Respektovano mi stojimo. nestalo goriva.
Zatucani retrogradni komunistički mozak u 21. vijeku još uvijek vidi Svijet isključivo u crnobijeloj tehnici tj. DesnoLijevo tj. FašistiAntifašisti. Mora imbecil nekoga da mrzi inače nema drugu svrhu svog beskorisnog postojanja. Uzgred "novinaru" Klixa, Angela Merkel je iz stranke koja se zove Krščanska Demokratska Unija pa je po debilnoj podjeli svijeta na Lijevo i Desno ona očigledno Desno.
Kurs politike se ne mjenja drasticno u jakim drzavama, politicari se drze kursa.
naravno da hoce,gradovi prepuni „crnih“glava,sav šljam ovog svijeta se sjatio u njemacku,škole i obdaništa puna arapa,kurda i svih ostalih stranaca...droga,reket,pranje para...sve stranci,vecinom arapi i turci odn.kurdi,zloupotreba socijalnog sistema u velikom stilu,rad na crno,agresivni i primitivni..nijemcima je u stvari puna kapa angele merkel samo sto se to ne prica otvoreno
Istocna Njemacka nije ni promijenila svoju stranu. Trebate imati to zadovoljstvo i raditi sa njima 6 mjeseci i biti jedini stranac u firmi.
Njemačka se odavno opametila te više nikada neće ovisiti o jednom čovjeku. Nije to Balkan pa da se sve sroza nakon smjene jednog lica
Pa zar je njemacka ikad bila lijevo a sto se tice sadsnjosti ne moze vise biti desno
Tkogod bio na vlasti u Njemačkoj istu će politiku voditi. Tipično protestantski mentalitet i etika, šuti, radi, štedi, uzmi lovi i gledaj svoja posla.
Najbolje je da dodje Sergej Brbarez.
Samo desno,mali desni se kurče ima 30 godina.
Nece ulijevo garant
Smatram da kome je potreba treba je ustupit , znam i ponešto o sukobima u Siriji. Ali ljudi moji meni nije jasno , u nas bio rat 3 zaraćene strane pa opet su svi tu ostajali i borili se za svoje ognjište. U dobroj namjeri kažem ovo oko migranata nas najviše pogađa a pogotovo ljude u Bihaću.
Hoce, hoce, hoce. 😃👍🏻🤗🥰🇩🇪🇩🇪🇩🇪
Garant
Nece, jer se polako vidi na globalnom nivou da su "desnicari" obicno prodano propagandno smece koje samo zahvaljujuci teorijama zavjere dobilo zamaha. Ali vidi se u stvarnosti da su to samo wannabe diktatori koji apsolutno padnu na bilo kojem testu sposobnosti (Trump, Bolsonaro, Johnson...). Polako ponestaje neprijatelja koje mogu izmisljati dok gradu milijarde i bogate svoju djecu/porodice tako da za nadati se da ce narod doci pameti i ukloniti ih dozivotno i ostaviti na smetljistu istorije.
Angela Merkel, u jeku pandemije kada su svi bili zbunjeni i uplašeni, se svako jutro u 10h obraćala naciji i hrabrila ljude. Pričala o mjerama, zdravstvenim i ekonomskim te uživo pričala sa ljudima iz cijele Njemačke preko online platforme. U BiH, da je i najomraženiji političar tako postupio, dobio bi sljedeće izbore glatko, bez obzira na svu prethodnu karijeru i skandale. Ali ne... Nema kod nas državnika. A Födil Növalich izjavi "o ekonomiji ćemo kad prođe pandemija"
@opp tacno tako....
Naslov nema smisla CDU su demokrscanska stranka. Vec su desno.