Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
je li ovo sad Turska kao naša matična drzava pa bi nam trebalo biti zanimljivo ko je gradonačelnik Istanbula..? Nadam se da ce Ekrem pobjediti..
Ja se nadam pobjedi Eurokrema.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
A ko je kandidat za gradonacelnika Hong Konga? Ili pak Canberre? Mislim... jednako nam je bitno. Ko i za ostale strane zemlje s kojim V od veze nemamo.
Kao sto se kaze ‘ruzan kao Turcin’
Smrdljiva vlašina je ružniji! ;)
Turska je tamni vilajet...ove vijesti su ravne vijestima iz pakla...
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
Vrlo jednostavno... namjestit će izbore kao što su namjesteni kod nas... čovjek ima apsolutnu vlast... kako može izgubiti kandidat ako ga on nominuje?!
Treba i 18,7 ukljucit u glasanje 😁😁😁😁😁
@RTC To je ono sto ce za par godina biti 8% 😁😁😁😁😁😁
Za glavi grad Turske Hahahhahahahh.....
Erdogan lagano ovim besmislenim potezima priprema političko samoubistvo. Ovaj tip se s' glavom ne pita.