Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nisam ja nikad ni bio ziv!
možda jeste bio terorista , al je one napade na wtc izvela CIA
Usporedili smo: Fotografija mrtvog Bin Ladena je MONTAZA FOTOGRAFIJA mrtvog Osame bin Ladena obilazi svijet. No, je li to zaista on? Usporedili smo dvije fotografije, onu koju je prikazala pakistanska televizija za koju tvrde da se na njoj nalazi mrtav (TKZ.) terorist te jednu arhivsku AFP-a. Ovakvu montažu vrlo je lagano napraviti u Photoshopu, tvrde stručnjaci. AFP je također usporedio dvije fotografije, te uz opis fotografija naveo kako je očito da se radi o montaži. http://www.index.hr/vijesti/clanak/usporedili-smo-fotografija-mrtvog-bin-ladena-je-montaza/549768.aspx
Mi nismo imali sanse nikakve protiv amera u ratu ali on nam je davao nade on je njih ub.vao ko sto oni ubi.vaju nas u plestini
U znak protesta pozivam braću vehabije da se javno odreknu jedenja govana i vrate u civilizaciju.
koje njesra
@@Pa ja se niti ne krijem.Ja sam Marko Lazarević iz Pelagićeva i to sam naveo i na Poskoku,gdje se ne cijeni iskrenost.Samo nema me na FB:
Marko gledam ti FB profil pa ako si gay cimni me.
3 dana žalosti u Bošnjakistanu i ostalim bratskim zemljama
@grude Mi vas nećemo trijebiti.G.a.m.a.d. smo već istrijebili pa ih više nema u RS.Vi se koprcajte sa muslimanima.Majorizacija hahahahahah.Želja i te stvari.I ko tebe j.e.b.e.Od srca vam želim da vas nestane iz BiH.Iovako ste nac.manjina.Neka vam muslimani i dalje biraju predstavnike.Oni su vam prijatelji!
A Miselle, ja bi nju karindjo
Haj Obama ne kaki...nema vecih ubica od Amerikanaca,mislite da su ljudi slijepi...sejtanska drzava...
Masovni ubica muslimana je SAD sa Barakom Obamom na čelu. Ali nije ničija do zore, haraju vjetrovi, cunami, a nepravda koju SAD sije po svijetu je prešla granice. Zar mislite da vas niko ne vidi?!
ma on nije nikad ni postojao
Ne zanosi se hrvat.Nikada nijesmo bili niti prijatelji a kamoli braća.Dok sam ja živ nikakvo savezništvo Srba i Hrvata neče biti.Idi na poskok među svoje pa to reci ako smiješ.Tamo Hrvati mrze Srbe.Nemoj misliti da se lažno predstavljam Srbin sam iz Posavine RS.Više volim muslimane no vas! Odjebi od Srba sa svojim lažnim emocijama.
SVI SMO MI BIN LADEN, SLIJEDI OSVETA HRIŠĆANIMA
Osveta ce doci insha\'A l l a h... Sejh nam je pokazao put, a tim putem cemo i nastaviti, dok psi zapada ne budu na koljenima A L L A H U E K B E R