Bivši specijalac otkrio
0
Bin Laden je ubijen za 90 sekundi
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DEVET GODINA I DEVEDESET SEKUNDI.
laz,laz laz americka
Jel\' to iz nevidljivog helikoptera ili sa basamaka?
Aaaa, pa ljudi, mene ibreti nesposobnost ljudi da lažu :S Ako lažemo, hajde da lažemo na isti način, ne mora biti istim riječima, ali ovo je previše :O Suviše su glupi ovi amerikanci .... :((((( Žalosno glupi!
a mevlid pucao 45 minuta...e moji policajci
pa nije kanter ebo ga mish
Ranjena je u list... CALF znači list, a ne kuk. Nabavite rječnik. http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/al-qaeda/8868328/Osama-bin-Laden-was-dead-in-90-seconds.html
Dobro je sto zivimo pod amerikancima. Sta bi vi vise volili?Da smo pod rusima,kinezima ili francuzima? Mislite da bi nam tada bilo bolje?
Smijem se ovavim natpisima i izjavama . Lik je umro prirodnom smrcu mnogo prije . Okupala su ga i sahranila cetvorica najblizih prijatelja , jedan je iz Turske koji je izjavio par dana prije napada na navodno skloniste ( od par hiljada m2 koje bode svakoga u oci ) , jedan lik takvog kova nebi nikada sebi dozvolio takav \" luksuz\" , bez obezbjedjenja . Nisam bas siguran sta je sa dvojicom pratilaca koji su ga okupali i sahranili , znam da ih je ganjao tim Foke . Informacija o smrti nije smjela procuriti jer kako objasniti amer poreznicima da nisu uspjeli ubiti \"organizatora rusenja ( citaj pada ) blizanaca.
krace traje moj sex heheh
Jos jedan od dokaza da zivimo u USA-Rezervatu zvanom Bosna i Herzegovina.
ima jos nas pametni koji ne nasjedamo na vasu suplju i praznu pricu
VOLIM TE SARAJEVOOOOO
jaoooo koliko samo greski,u tako malom clanku....
\"Lazu te samo te lazu zar ne vidis...\"
Tim Osman je ziv.