Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bajke za djecu su sprat niže, pa desno!
Za mene je Bin Laden jedna vrsta Superheroa. Jer koji čovjek može sa 15 čobana napasti vojno najjaču državu na svijetu? ali kao što ti reče, "Bajke za djecu su sprat niže, pa desno"
Jedna od najvecih zavjera ikad, ako ne I najveca, ali eto narod, ko narod, odmah povjeruje.
Sad je on na nekoj plazi izbrijan, osisan pije sokic i hladi se Diners karticom.
nakon sto ih je Seymour Hersh optuzio da su izmislili Bin Ladenovu smrt krece sad njihova nova propagnda...a Hersh fino i ljudski sve objasnio,ko nije citao nek procita
U Jugoslaviji se sve moglo rijesiti bez rata i demokratskim pute. Jedino se Srbija do granice Karlobag, Karlovac Virovitica nije mogla napraviti bez rata. Zato je rat i vodjen. - Tu ne treba puno pameti. To je cista logika.
Cetnici, umjesto sto u srca Bosnjaka na silu pokusavate ugurati Bina Ladena, radije iz vlastitog srca izgurajte Radovana i Ratka. Pa makar i na silu. ;o)) Za sve nas, a i za vas, to bi bilo puno korisnije.
Bin laden je njihov covjek bio. Nisu bez razloga bas izabrali afganistan, jer kad pogledas to je brdovita zemlja i nema bas nista sto bi nekog moglo interesovat, al zato ima pogodan geografski polozaj. Blizu je irana, a iran je bogata zemlja. A s druge strane im je blizu bliski istok sto je i njihov najveci cilj, da ga zauzmu.
Cim sam procitao " Americki zvanicnici su objavili ..." odmah sam i prestao citat dalje
Bin Laden ne postoji zar nije zavrseno s ovim ? :)
mene nista nebi zacudilo da sutra kazu kako on uopste nije mrtav vec petnaestak godina nego se momentalno nalazi u nekakvoj pecini u Avganistanu
Znaci stvara se alibi za moguce napade,naravno iscenirane..
A sto ne napisete da je radio za CIA 70-80tih godina i ne postavite neku sliku iz mladjih dana?
"Mi trebamo bit dobri sa amerima, sta nas briga za bliski istok to nije nas rat, treba nam americka pomoc da porokamo srbocetnike" - ZANIMLJIVA ZABLUDA. 1. NAS UTICAJ NA BLISKI ISTOK MOZE BITI KAO I NA OKRETANJE ZEMLJE OKO NJENE OSE 2. BIO S AMERIMA DOBAR ILI NE ONI CE UVIJEK URADITI ONO STO JE U NJIHOVOM, ALI SAMO I JEDINO U NJIHOVOM INTERESU. 3. SRBOCETNICI SU U BANAJA LUCI BILI NA TRAKTORIMA KAD SU AMERIKANCI PREKINULI RAT. DO TAD SU IM BILI DALI, A U ODNOSU NA NAS U BIH, 4 GODINE FORE.
Sve to sto si nabrojao nije nam trebalo. Trebalo nas je samo staviti u ravnopravan polozaj skidanjem embarga na uvoz oruzja. I mirna BiH. Kontas?
U jugoslaviji se sve moglo rijesiti bez rata i demokratskim pute. Jedino se Srbija do granice Karlobag, Karlovac Virovitica nije mogla napraviti bez rata. Zato je rat i vodjen. - Tu ne treba puno pameti. To je cista logika.
Poznato mi ovo ime. Je li to onaj amer što se prvi spustilo na mjesec.
P R O P A G A N D A
Ovaj covjek ce ostati jos dugo idol mnogim srbima
Za posrbljenog vlaha franziska12 Gospode Isuse Hriste, Sine Božji, pomiluj FRANZISKA12. (triput) posle nek FRANZISKO12 pomiluje mene po mudima Gospode Isuse Hriste, Jedinorodni Sine Oca nebeskog, koji si bez početka, Ti si rekao Tvojim prečistim ustima:»Bez mene ne možete ništa činiti». Gospode moj, verom i srcem primam u dušu svoju to što si rekao, klanjajući se blagosti Tvojoj. Pomozi mi grešnome na delu koje počinjem, da ga s Tobom dovršim, u ime Oca i Sina i Svetoga Duha. Amin.
Najbolji dio je " OBRAZAC ZA PRISRUPANJE " dodjes doneses 2 slike ne starije od 6 mijeseci, rodni list popunis obrazac i eto posto si clan,da necekas puno na iskaznicu bacis cvaju dole na ulazu teti sa cvikama da ti Obama ovjeri dokumentaciju dok ti popijes kafu sve zavrseno dodjes i podignes..