Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
obogatio si se na ukradenom patentu Xerox PARC računara i nisi se zasitio?
Da, Apple, IBM i ostali igrači su sve originalne ideje imali. Ukradi, prekopiraj, otkupi.... to su sve taktike kako se uspjeva.
boli me q za billa gatesa cijene rastu u eu - struja, plin, hrana ovo će na veliko zlo izaći.
Od Billa ti je sve to i poteklo: on je propagirao gašenje TE i vjetroparkove, pa sada kada fali struje, naravno da će poskupjeti. On je pokupovao najveće oranice svijeta i taktičkim potezima uništio male poljoprivrednike, tako da na tržištu žita itd on diktira cijene itd. Zato se treba svako pozabaviti Billom i onima čija je on marioneta (jer je to šizofreni psihopata sa srednjom školom i u društvu pedofila, te nije kapacitet za sve ove prljave rabote)
Svi koji misle da ovaj lik donosi zlo, neka zasucu rukave i pocnu se baviti IT-em i ponude produkt koji ce potuci njegove produkte a zatim zaradu od tih produkata neka uloze u poboljsanje svijeta, ali svi mi znamo da bi sve i jedan od nas sa tim parama uzivao i bilo ga briga za ostatkom svijeta
Ovo go.no sje.e klimu pa je kao spasava. Ubaci virus pa ga unistava... Bandit kapitalisticki
Projekat zaprašivanja
De doniraj kanadere Bosni i spasi na stotine hiljada stabala
kreten
Holy shit s kim ja zrak dijelim. Pa ne znam jel 90% vas nije normalno ili ste najglasniji. Pucajte minuse, svi ste bolesni u glavu. Imate li vi teoreticari zavjera dana skole? 🤮🤮🤮
Sve pare idu za medije da se kroz članke bore protiv klimatskih promjena i sapiru nam mozak.
Srce drago kako se stari pedofil brine za ovu našu plenetu.
kako sii odvratan cvikeras Bog ce da ti sudi za sva zlodjela ☝️
A za vojsku troše 1000 milijardi
Budala. Tolike pare trositi za ljude koji misle da je on covjek guster i za sebe odnosno gustere klimu hoce da prilagodi.
Pa zar nije, vidi našeg Fahre, lik je gušter 200%
Pa nece se lik boriti protiv prirode , nego protiv idiota sto zagadjuju prirodu.
Opet ovaj. Prelazim na linux
Iskopace tebe Bili...
A dobra cojeka, ljudina, jbg samo je problem sto nije ljudsko biće