Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
grad new york: stanovnika 8 miliona i kusur, stopa nezaposlenosti 8.7%, jedan gradonačelnik država bosna i hercegovina: stanovnika nešto malo manje od 4 miliona, stopa nezaposlenosti 28%, tri predsjednika
grad new york nastanjen ljudima. država bosna i hercegovina nastanjena srbima, hrvatima i bosnjacima (sa velikim S H B)
Da je 28 % valjalo bi...
U svijetu gradonacelnik: Obećanje da će oporezovati bogati sloj stanovništva kako bi pospješio pružanje predškolskih usluga za svu djecu pokazalo se kao pun pogodak Kod nas gradonacelnik: Uskoro biciklistička staza od Nedžarića do Skenderije (koja vec postoji)
PA što onda biciklisti voze po trotoaru, po Ferhadiji
Ferhadija je POSLIJE Skenderije... Lijep pozdrav
Ovaj mu ga onda dodje nesto kao tuzlanski Jasmin Imamovic :)
Pa da! Što je nazadnije, to je bolje!
Sve vise gradova na svijetu ima masonske gradonacelnike, ocekivan razvoj situacije u svijetu
A posebno američkih, jer su tamo dominantni ;)
dumb dumb dumb dumb dumb