Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.youtube.com/watch?v=edS1UGUeeKE&feature=related VRIJEDI pogledat- srbski fasisti,nacisti,ratni zlocinci,krvolocne ubice!POCELO JE U VUKOVARU ZAVRSIO U SREBRENICI! DON\'T FORGET! BiH4EVER!
Krvavi bildt ratni zlocinac i srbski vojvoda podrzava i radi na unistenju drzave Bosne i Hercegovine! Njega bi trebalo tuzit pod hitno za genocid i etnicka ciscenja i neprijateljsku zavjeru i djelatnoct protiv drzave Bosne i Hercegovine! PROGLASIT ga PERSONA NO GRATA u BiH-i,ni manje ni vise!!! DON\'T FORGET! BiH4EVER!
kad ukinu ezan kao najgrublji vid krsenja religijskih prava ne-muslimana i pocnu u stvarnosti a ne samo deklarativno postivati ljudska i vjerska prava, onda! mozda dozive sljedece generacije...
U EU ce uci jos Hrvatska , Island , Srbija , CG i Makedoniaj . BiH i Turska nema sanse jer EU ne zeli muslimane .
Bildt opet hvali Srbiju. E dabogda mu dijete prozivjlo sve sto su hrvatska, bosanska i kosovska djeca zbog Srbije.
Ako eu rasisti nece da puste Tursku kad ce tek BiH u EU...
Čovjek je evropski povjerenik za proširenje i normalno je da se bori za svoju fotelju. Ako nema proširenja nema ni njemu posla.