Predstavnički dom Kongresa
0
Bijela kuća razočarana glasanjem o Libiji
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako javlja TV-1 i šprdal vjesti točka bolan, uz podrško Šagoljevih U čenika Vrankića i Šutala, Osnivač stranke za 100% RS i njegovi pridrživači tašaka u krivini su dogovorili da Obama ostavi Muamera na miru, kako bi imenovani završio Mufte-hanu na Kovačima. Za uzvrat se Osnivač složio da Husein sredi stanje u Siriji. Večeras detaljno na prvoj, najprvoj, najjedinoj, najprvoj koja je najpva uvela naj plazmu, Dalekovidnici naše Sponzoruše i Osnivača: CD NUŽNIK sa hadži hafiz efendijom ublehašem Seradom
PUSTITE LIBIJU!!!!!!!! PUSTITE LJUDE DA SE VRATE NORMALNOM ZIVOTU GADOVI!!
Pa ljudi moji, treba li im nafta? Kad musliman pređe na kršćanstvo postane veće govno nego što je bio!
Da, a \"muslimanski svijet\" zanima samo moral, pravda i dobrosusjedski odnosi???!!! Kada cete NAPOKON shvatiti da je eticka dimenzija ODAVNO izbacena iz politike i da se SVE drzave BEZ IZUZETKA vode samo sopstvenim INTERESIMA u pogledu vanjske politike!!!! Nazalost!
ZAPAD NIJE BRIGA ZA LJUDSKE ZIVOTE, SAMO IH ZANIMAJU RESURSI
Licemjerna i halapna politika...nafta, voda, uranijum...itd......eto sta trazi USA, Francuska, Velika Britanija i njihovi saveznici...u Libiji i svuda gdje idu ubbijati muslimane po cejfu...!!!
Kakvi umobolnici su u pitanju! Zamisli, kada je u pitanju neprijateljstvo onda mora da traži odobrenje za nastavak rata, ali pošto je propustio rok najedanput konstatuju da nije u pitanju neprijateljstvo, te da u tom slučaju nema razloga za povlačenje trupa! Nismo neprijatelji, a ratujemo! Bolesno!!!