Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je samo zato jer narod nema para vise ni za drogu :)
Ebiga sadi se za kucne potrebe. To je stabljika dvije marihuane godisnje.
Pripremaju luđaci nešto, tako su lagali i na Sadama da bi se dokopali iračke nafte. Doduše, kad su četnici bili pod opsadom u Sarajevu što ne bi i Iran mogao biti najveći konzument droga. Sve su to iste lažovine.
cuj iran, heheheh - americka fabrika lazi na nivou, samo kad bi u ubzir uzeli jedan grad iz usa, primjer L.A. preko 10 miliona stanovnika, u njemu samom ima vise narkomana nego na podrucju cjelog srednjeg istoka... nebuloze, nebuloze srpske ili americke ili zidovske, uglavnom nigdje istine i sve je propaganda koja se koristi za politicke ciljeve....
Imate li vi ikoga pismenijeg da lafo prevodi ove tekstove? Ovo je uzas :(