Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KAKAV JE OVO AKREP...PA OVA RUZNIJA I OD OLBRAJTOVE...SVAK HANDRI OVU NESRETNU BIH..
Pa naravno da je problem kad je umjetna tvorevina gdje nitko s nikim ne zeli skupa, zato cemo ju razmontirat da rijesimo problem.
evo biljana i ratko piju kafu slatko ratko krvavo prdi a biljana smrdi genodina sva od krvavog zla doc\'ce joj kraja bosanskog nam zmaja! samo onak uz put,Juniki i Pipo zmajevi!
ma deee ovo je sve politika ev ko je sad gledao 60 minuta zna koliko je sati .... ali sa pederacijom i republikom šumskom i SDA; HDZ I SNSD I SDS necemo nikad nigdje maknut ..... i ta ALTEA ne moze ona nista zaustaviti kada bi što krenulo pozz pipi kralj
Pipo je albanac a ovde izigrava veceg bosnju od alije krepalog.
Hvala EU-i na podrsci,ali nasoj zemlji BiH-i je genocid tvorevina terora i diktatura! Genocidni spiric radu sve moguce na unistenju drzave BiH-e ko i ostali politicari te sramne genocid tvorevine! Lopovluk na svakom novou po cijeloj drzavi BiH-i,srbski ratni zlocinci se i dalje slobodno setaju po genocid tvorevini,nacisticka srbadija iz srbije i dalje SANU ideologijom o velikoj srbiji drzi konce o sudbini nase zemlje i njenih gradjana! Ustav i jedan Predsjjednik,Parlament,Policija,Ministarstva,Budzet(jer nitko ne spominje DVA budzeta) i hocemo funkcionalnu,demokratsku,modernu drzavu BiH-u svih njenih gradjana! BiH4EVER!