Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
.....to znaci nikad . E. Unija nikad nece dopustiti ulazak Turske . Zamislite sta bi se dogodila kad bi navalila ta gamad .
Mislis raspolozenje kod Bosanskih izbjeglica u Svedskoj? ;-) Bosna ce da postane clan EU kad i Turska...
zao mi je, ali sve to sto si naveo, unatoc tome da su neke od tih tvrdnji diskutabilne, nema veze sa islamskim radikalizmom
nek meni da guzice a ja cu srediti da je commi uci politickom delovanju
Ova zena je obicni poturica iz Banja Luke, koja je spremna i guzice dati samo da se uvuce u politiku, tipicna komunjara.
A JEST ZNA-RU
nastavi ;)
Propagiranje vjerske i nacionalne mrznje prema onima s kojima nisu islamske vjeroispovjesti , negiranje postojanja 3 drzavotvorne nacije u BiH , gradnja dzamija na sve strane cak tamo gdje nema muslimanskog stanovnistva- samo radi provokacije , skrnavljenje crkava i vjerskih objekata nemuslimana , stalne provokacije za vrijeme vjerskih blagdana , netrpeljivost prema svemu sto nije islmasko ili bosansko , pozivanje na javni linc sviju onih koji misle drugacije, izbacivanje iz skola i vrtica svega evropskog i progresivnog , zabradjene uciteljice po skolama i vrticima u sekularnoj multikulturnoj drzavi .........hoces da da nastavim ?
ima spasa, al ako svi postanemo vjernici prika moj
kakav bolan najagresivnij islam, kako to izgleda, daj objasni cojece
Ne slazem se , s tobom to u vezi razvijenosti korupcije i infrastrukture . Kad je mogla biti Bugarska primljena u EU u onako jadnom stanju i to jos 2007 zasto ne bi mogla i BiH cija je infrastruktura i pored rata puno bolja . Razlog je islam i to bas ovaj najagresivniji oblik islama koji je od 1992 naovamo prihvacen osd strane muslimana u BiH .
i da jos upitam ovog sto spomenu te njemce, o cemu konkretno pricas? sta je njima konkretno davalo sliku islamiziranog grada i kakvu opasnost su osjecali?eto daj primjer
@@j.bach, pa taj slucaj sa tvojim poznanicima njemcima, sta sad to treba da sluzi kao neko mjerilo stvarnog stanja na terenu..to je samo licno iskustvo nekoliko posjetitelja, a na drugoj strani imas visestruko vise pozitivnih iskustava...meni se cini da je za neke recimo jedna dzamija znak islamskog radikalizma, a to jednostavno nije tako, znaci sve je do osobe i kako ta osoba posmatra okruzenje oko sebe...tvrditi da je u bih prisutan islamski radikalizam ili kako nam nasa vedrana rece islamo-fasizam je prosta glupost...bih je demokratska i sekularna drzava...to sto nekima smeta da u bih postoje ljudi koji prakticiraju islam, to je vec druga prica, to samo pokazuje bijedu tih osoba koje nisu sposobne prihvatiti drugacijeg od sebe..bih je demokratska i slobodna drzava gdje svako moze biti ono sto hoce...
@@j.bach: na osnovu cega su se ti tvoji Nijemci osjecali nesigurno? koji je osnov za to? jel ih neko mozda maltretirao zato sto su Nijemci ili ne znam koji vec nemuslimani? mozda su strahovali da im sarajevske munare padnu na glavu? ajde ne serite pizda vam materina bolesna. evo vam za kraj ispovijest jednog Beogradjanina koji je jedva zivu glavu izvukao iz BiH. http://www.b92.net/sport/saradnici/jovanovic.php?yyyy=2009&mm=10&nav_id=384892 http://www.b92.net/sport/saradnici/jovanovic.php?yyyy=2009&mm=10&nav_id=384892
@@j.bach: na osnovu cega su se ti tvoji Nijemci osjecali nesigurno? koji je osnov za to? jel ih neko mozda maltretirao zato sto su Nijemci ili ne znam koji vec nemuslimani? mozda su strahovali da im sarajevske munare padnu na glavu? ajde ne serite pizda vam materina bolesna. evo vam za kraj ispovijest jednog Beogradjanina koji je jedva zivu glavu izvukao iz BiH.