Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slična tradicija kao kod nas kada rotiraju članovi predsjedništva, zaista lijepo.
@gooUser1602075897 Kod nas porukice u dvije rijeci koje glase: "Nemoj ofirno" :'D
MOZDA JE PISMO OSTAVILA MELANIJA SA PRIPISKOM 'HELP, MAJ HAZBN IZ KREJZI...'
https://youtu.be/Slm5bvO-_5I Sumnjam da Biden vidi citati i da je sposoban citati s razumijevanjem. Ocito je da ima obkik demencije, brka drzave, godine, iznose, ne zna gdhe je dosao, pravo se tijekom kampanje brukao. Ako mu je zena iole pametna radit ce za nhega, a on se samo slikat, po mogucnosti da ne prica ili bar ne ako mu nije netko napisao sta ce, jer lupa svasta.
Maska najbolje stoji Šefiku Džaferoviću, ne bi je trebao nikako skidati.
Od motherfucker do spoilit bastard!
Kakvo pismo, baca bombe
Svi se raduju demokratiji u Americi a u svojoj zemlji bi najrađe da uvedu diktaturu.
Da se Rifat makne iz kuhinje!!! To mu je nappisao😁
Trum je vjerovatno napisao" "Dragi Binden, Tihić je sa grupom ljudi iz SDA i SDP ovdje u Bosni je uspostavio "mafijašku državu", to jeste državni sistem gde je Vlast usko povezana sa organizovanim kriminalom. Uspostavili su cijene za sva rukovodeća mjesta i zapošljavanje za novac.
Ovaj i kad spava masku nosi
Ostavio mu sliku Vucica kako poslusno ko pasce sjedi na onoj stolici, a na poledjini je napisao: samo ovako nastavi sa Dzikhanima Bidene.
Biden je bio prijatelj Bosne tokom rata, sve ok, to cijenim, čak i kao osoba, uz mnogo ličnih tragedija stvarno djeluje susretljivo, ima tu neku energiju senzibiliteta, ali da ne smetnemo s uma da je on instaliran kako bi Ameriku vratio na stari kurs, to je svjetska dominacija, ratovi..u tom smislu mogao bi svijet plakati za Trumpom!
Molio ga pismom da ga Biden malo pusti u bijelu kuću, makar za rođendan.
Napisao mu: I am sorry I can't Don't hate me -
Sretno biden