Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uh, predsjednik se mijesa u odluke suda.To je odlika autoritarnih zemalja i hitno je potrebno uvesti sankcije Americi da bi je pretvorili u demokratiju.
Kazu Amerika postala Zemlja divljaka, a ne kontaju da smo mi Zemlja čitava kao planeta puni divljaka i napr jedan od najjačih svjetskih psihologa David Buss je na pitanje kako to da imamo ovoliko ubistava u svijetu, odgovorio kako ga čudi što nemamo još i više. U posljednjih milion godina je na Zemlji zivjelo preko 20 različitih humanoida i jedini smo mi opstali. Zašto? Zato što smo sve druge pobili i pojeli.
Samo znači dobri zakoni sa dobrim kaznama ljude spriječavaju da idu okolo i ubijaju redom, a naravno mora i drzava biti uređena pa i nemas bas razloga da ides i ubijas druge da bi nesto dobio... Da se nisu mnoge drzave sredile kako treba i da nije onih pametnih naucnika... i dalje bi ratovi bili na sve strane i muskarci bi zivjeli u prosjeku 40,50g
Treba spomenuti kako je Bajden tokom izjave krenuo čitati sa idiota i onaj dio teksta koji se ne čita. "End of quote. Repeat the line"
Raja se prepala 3 svjetskog rata izmedju Zapada i Rusije. Mene je vise strah gradjanskog rata u Americi. Tek bi tada bio Rock&Roll.
Trebaju im pobačaji zbog fetusa za vakcine, trebaju im bebe za adrenohrom, abortusi se uklapaju u agendu depopulacije planete Zemlje. Mamu vam fašističku, sve vas žive treba zapalit!!!
WTF, sidji sa interneta i trecerazrednih web stranica, jesi mi dobar ti
A kako se uvijek svi sjete sirove političke (ili vojne) moći samo kad njima ne odgovara...
Ako mozes donjeti odluku da ides u rat sa rusijom onda mozes donjeti i odluku da abortus bude legalan. Ne seri Biden-e. Svi ste isti i svi imate istu agndu. Samo jos blećci vama vjeruju.
Donjeti, odnjeti i ponjeti.
Dokaz da je demonkratija izmisljen pojam za manipulacije . Ako je Vrhovni sud tako odlucio nema tu dvojbe , te odluke se moraju poštovati .
Ako Bid0n kaze da ne valja, onda valja sigurno!
Ja samo znam da je za vrijeme Bidena dolar najjači ikad 👏👏👏
nije to kao u Rusiji,ograničene ovlasti
I Vrhovni Sud ce tu tvoju "naredbu" senilni pedofile da proglasi ilegalnom. Zakon je takav pa I za tebe.
Biden zaboravio na 3 nivoa vlasti te da se drži svog a to jest izvršne vlasti a da sudsku ostavi sudovima.