Komentari (165)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ahahahahahaha, a nek naši tamo ispred ambasade Bajden pliz kom help as!!! Pustite čovjeka da spava, je*o Bosnu, pardon Koloniju
😂😂
slavenska plemena moraju stajati zajedno. slaveni da se ujedine vladali bi cijelom evropom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Brine ga situacija u Bosni, noćima čovek ne spava, razumite ga...
dobro je pa ga je uspio probudit
gdje nece zaspat valja sjedit slusat budale
Ebe ga pritisak,nizak.
Jebe ga jet lag 😋😋😋😋😋😋
Kad kipo odmara sale nema
Hrkno ga malo.
Ja sam ubijedjen da je on Sabitiz Tarcina
Ovako moj stari kad gleda TV, pa ja uzmem daljinski a on vrisne OSTAVI TO GLEDAM. Nisu ovi metuzalemi za politike, idi zalivaj cvijeće, uživaj to života što ti je ostalo.
A najjace mi na kraju krenuo pljeskati hahahahahahahah
A mi ga dozivamo i nadamo se da nas čuje :D
Hahahahaha da li su ovi danasnji protestanti jos pri svom stavu? Koja smo mi nacija lezihljebovica, samo daj da nam neko drugi sredi, zavrsi i da mi mozemo ispijati kafe, pusiti nargile i gledati netflix
zamislja da guzi
Ma boli ga taki za samit
Znas kad bi Trump sjedio i sluso
a sta je tu cudno, razlike u vremenu i valja se prilagoditi osim toga ovi sastanci mogu biti jako i najcesce su dosadni..