Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na ovaj svjetski idiotluk se ne može ni komentirati...
Samo me zanima jedna stvar.Ko ce ga uhapsiti??
Uhapsit ce ga pravda. Allahova pravda. Sjeti se Šarona, Gadafija, Sadama, Itd...
Predsjednika Putina niko. Bivšeg predsjednika Putina vjerovatno FSB.
Ovaj hudnik stari ne zna je li posao i dosao,vidim neki dan na CNN.u ,dosao pred zastavu sa jedne strane,krenu na drugu, on ne zna jadnik gdje posao i dosao
Treba hapsit sve koji su ubijali nevine ,pa i vas kada ste ubijali civile po Avganistanu,Iraku,Siriji ,niste ni vi cisti.
Sječam se kad su Švabe ubile svatove u Afganistanu pa na kraju nikom ništa, fuj bagro izopačena, za vas je Staljin kamilica i Čovjek od rijeći.
Opet je prolupo Irak i Rusiju i Putina i Sadama Huseina ......
Ova američka arogancija če im na nos izači, Albright opravdava 500.000 mrtve djece u Siriji i za njih ne vrijedi Sud? Ma mrš u mp3 koliko ste zla nanijeli ljudima u Iraku, libiji, Siriji pa na kraju i nama ovdje trebalo bi cijeli SAD osudit na doživotnu robiju u sibirskom gulagu.
Iz groba se javila ili?
Zna li kauboj o čemu priča?
Mislio je da će ostati upamćen kao Ruski car a u stvari će ostati upamćen kao zločinac. Tako to bude sa previše mitomanije.
Cisto da imate uvid o kakvom licemjerju i duplim arsinima je rijec: https://www.timesofisrael.com/netanyahu-asked-biden-to-maintain-us-sanctions-on-icc-report/amp/
bush ili obama svetci 🫣💯
Ma sta se ti stari javljas, amerikanci su pocinili mnogo vise zlocina sirom svjeta nego bilo ko drugi
Pozdravljaju odluku suda kojeg oni ne priznaju.
Budale zaboravljaju da Putin drži prst na crvenom dugmetu, a ne oni. Tamo piše "Nema više Haga".
Pa za putina u pravu si možda ali ima i vas na zapadu podosta koji ste i gori od putina šta sa vama?
hoće li odgovarati bush za million stradalih civila u Iraku i Afganistanu.?razumijem ja neke ljude što kažu rusija je napala ukrainu ali posmatrate sa jednim okom sve jer su vam medije izprale mozak.
'Problem je sto sud ne priznaju svi ukljucujuci i nas'