Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sere mi se od ovog crnca,evo sad ce i godina
Znači rasizam nije problem ako se laje na maternjem jeziku
@OsmanSedmanagic Ovaj crnac je lazov.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Evo opet onog gurbeta.
Role sudeći po boji slabo ti nešto te mjere.Pranje itd :)
Ljudi nemojte piti vodu iz slavine, to je otrov zivi !
Radimo na bolnicama, kadru i novim centrima. Bolnicka infekcija je kad se pacijent zarazi u bolnici. Najvise smrtnosti je od bolnicke upale pluca koja najcesce nastaje kao upala pluca uzrokovana ventilatorom (vap). To je neizbjezno ali se moze umanjiti ako ima vise prihvatnih centara ( kovid pacijenti ne smiju biti nakrcani ) vise osoblja (umoran medicinar skloniji greskama) i vise dezinfekcionih mjera. Za pranje ruku nam ne treba WHOugh
Znao sam to su jebene masončine pleme vam nenormalno
Crncugo Mrs u Afriku, nije odjelo za tebe. Zaboravio si jako je bježati od lava. Zato si se uhljebio.
Samo vjesat. To je tvoj lijek cunga lungo
Jedna od najpozitivnijih stvari koje jepredsjednik Trump uradio je prestanak finansiranja ove zlocinacke organizacije koja kontrolise citav svijet pod opaskom “naseg” zdravlja ovaj samo prozvani predsjednik istog momenta ponistava! To sve govori o kakvom covjeku se ovdje radi i cija je on marioneta! Razmislite o tome kad slijedeci put budete pravili defile kroz Sarajevo..
Zlo opet pocinje,Gates trlja ruke a vi debili pripremite sebe,djecu,porodice za nove mutacije i nove bolesti.Cim bude vakcina stanite u redove da vam guzicu spase a mi cemo da gledamo kako mutirate.
Sada kada krenu epidemije... I vakcine kao rjesenja naravno.
Isti im je šef jbg
E to ti je kiks Biden...ne volim Trumpa, ali mu skidam kapu za WHO koji nas je u saradnji sa Kinom satro nogama evo sad ce godina....njakense u stau ovom crncu na slici..nisam rasista ni sekunde..da je bijelac isto bih rekao.
To je taj klan koji ima podršku demokrata! Ima da nas sataru korona ludilom!!!
hahha, trump je imao i pametni ideja a sad ce ovaj da pokvari sve
Nista nije gotovo.
Zbog poteza ne finansiranja ovih ubleha najvećih na svijetu Trampu skidam kapu... I ne kontam zašto ga raja ismijava svaki mu je potez bio 100 % na mjestu
ne bi me cudilo da biden vrati americku ambasadu iz jerusalema