Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vratite nam Trumpa hebo vas ovaj oružar
Ruska Duma je izglasala priznavanje samoproglašenih republika u Ukrajini i dali Putinu na potpis, a Ukrajina u ovom trenutku ima žestpk obračun u Lugansku i Donbasu, sam Putin je danas rekao da Ukrajinci u Donbasu čine genocid.
RS nije drzava niti ce ikad bit. To je stav koji treba svijet citav zajedno sa Rusijom i Amerikom na celu da poruce DODIKU
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Dok je Trump bio predsjednik ovakvih situacija nije bilo, povukao je vojnike iz zemalja bliskog istoka, sastao se sa Kimom smanjivao tenzije, demokrate naravno rade sta samo i znaju a to je ratovati.
Trump je ubio oko 100,000 djece u Jemenu i Siriji ali ti nemas blage veze o tome jet se klanjas Trump koji je AntiHrist.
Dana 16.02.2022.god., u srijedu, u 9h i 43min, na granici Rusije i Ukrajine se............................. neće ništa desiti.
Čim se ameri povuku sa meksičke granice...
Pobjegli svi iz Ukrajine. Avioni samo šibaju. Izvlače se guzonje. Ukrajinci se mobilizirali, nove puške, uniforme. A Putin neće da ratuje i gotovo Baš je pizda.
Mislio sam da je trump govno, al ovaj je hrpa govana
USA💪💪💪💪USA
Zivim u Ameriki ili Americi😁 Pojma vi nemate Klix-OVCI-E😂🤣😂🤣
Sehre ko foka. Znaju kad komarac predje granicu a da nezna da se trupe povlače ili ne
Njemacka jedno sa Putinom, a drugo tajno iza ledjima.... https://twitter.com/TheFirstonTV/status/1493736887642562572?s=20&t=ewGokj35-_bCAA5xGdZM7w
Želim da njušim oznojene najlonke ili štrample ukrajinske prostitutke ili nezavisne ljepotice. 🎃
I Putko se izgleda usro od svega toga postade cyber ratnik i on
Biden je senilan, sumnjam da je i svjestan da je predsjednik. Rusija nepredvidiva, mediji su dotakli novo dno sa ovom ratnohuskaskom politikom,.opcenito situacija veze sa zdravim mozgom nema.
Ko ti rece ? BIDEN ima da vas sjebe serve😁
Pogledao sam na sekund Bajdenov govor taman kad je govorio da SAD čvrsto stoje iza stava da se granice ne smiju mijenjati silom (osim naravno kad to oni rade). Umobolni starac je poludio, gdje sad da započne svoj rat oko koga se tako mnogo trudio. Možda u Bosni?!
Putin je Američki čovjek, ali neko ga je isprepado pa drzi sve na distanci cak i kad pregovara. Lavrov 10 m za stolom od Putina?
Rece da nece slati vojsku da brane Ukrajnu, to vam ne odgovara da napisete. Da vas podsetim, sta bi od one euforije kako ce sad Bajden da dodje i zavede red u Bosni. Smesni ste. Zivela Srbija zivela Srpska
Pa pola stanovnika kod rujana bi volilo da se Rusija peikljuci natu kao nova clanica..Cijeli zivot oni nesto sami.