Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvatska je I nasa bosnjacka drzava a ne samo hrvatska.
Cak i u NDH mi smo imali doglavnika a katolici poglavnika. A vidi sad, katolici imaju i poglavnika i doglavnika. E evo vam Ga, nece to tako ici. Nije Hrvatska samo vasa to je i nasa drzava! Krv smo dali za Hrvatsku.
Znači, prekida se Sjeverni tok 2. To je to! Bravo.
Zamolio bi ova dva predsjednika katolika da sprijece katolicku majorizaciju muslimana Bosnjaka u Hrvatskoj. Mi u Hrvatskoj nemamo nukakva prava niti legitimno predstavljanje. Hrvatska je jedna od nase 4 domovine. Rijeke krvi smo dali za Hrvatsku a sad se katolici prave mutavi. Stop katolickoj majorizaciji Bosnjaka Muslimana!
Vrijeme je da Milovanovic ode a da na njegovo mjesto dodje neki musliman Bosnjak. Rotacija svakih 6. mjeseci. 1 mart protesti u Zagrebu ispred Banskih dvora. Ponesite jaja.
Vise smo mi Muslimani Bosnjaci dali zivota i krvi za Hrvatsku nego sto ima katolika u Bosni. Gdje su nasa prava u Hrvatskoj? Zato su katolici otudjili nasa legitimna prava i predstavnike. Hrvatska nije samo vasa, to je i nasa domovina. Mi smo je stvarali vjekovima. Pravite se mutavi sypcine podmukle!
Ne oni su dogovorili američku jer niko iz evrope ne smije pisnuti amerima Još su ih ameri naziogu za podmornice prije mjesec dana al ovi moraju slušati bez pogovora
Majorizirate bosanske Hrvate. Niste ni pitali Hdz i Čovića Jel smijete tako prema Rusiji.
Hahah jel se sleepy Joe sjeca jos koji je dogovor?
Nema mi mržeg precednika od ovog maccarroneja.
Prije samo dva mjeseca zbog afere oko nuklearnih podmornica za Australiju nema šta nisu govorili jedan protiv drugog. Francuska čak pozvala ambasadora na konzultacije...