Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti nemaš direktni kontakt više ni sa sobom
Blizu je bolesnog ono sto ti radis u Bosni i kako nameces apartheid!
Uzas, ne vidim razliku izmedju ruskog i americkog ambasadora.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovaj siri demokratiju, stigli du do nas preko schmidta. Bosnjo treba dobro otboriti oci i ne ici na nato vjezbe i sastanke. Biden amerika eu nam samo lose zele. Sta ce nasi momci ici se borit za neku laznu demojratiju negdje u pm.
Ma da treba Bosna ostat neutralna ko i ovi ostali pa da ih ovi teroristi terorisu. Ko je usao u NATO vise ni metak nije opalio unutar granica kamoli sukob.
To su objasnili Srbi i u filmu The Weight of Chains. Kažu Amerika je loša i sporazumili se sa Alijom da prihvati Srebrenički masakr, u zamjenu za neki položaj, i još mnogo toga, da se radi najviše o parama i resursima...
Đe god agresija, tu Rusofil dolazi da brani vrijednosti agresije
Na koji nacin se razlikuje od onog sto ste vi radili u Iraku??
Bolesno je ono što najbolji političar na Balkanu radi svima . Milorad Dodik ! To je bolesno
Svaka ti čast !!!!
Koliko je taj čovjek moćan !!!
Pogledajte samo ovaj mejt. Putin bar na covjeka lici.
Zivio Donald Trump covjek od kojeg su mediji napravili sotonu !!!
pusti šuplju sve se radi po isplaniranom scenariju
A sta si ti radio sa Obamom po Siriji,Iraku,Afganistanu to nije bolesno!Samo milion mrtvih Iracana pod laznim izgovorom da imaju hemijsko oruzje!Stari senilni jarac!
Bolesno je ono što vi decenijama radite sa saveznicima.Nema države koju rasturili niste i uništili u svakom mogućem pogledu,a sve pod okriljem lažne demokratije,ljudskih sloboda,prava i ostalih gluposti za budale koje vam vjeruju ako ima još takvih.
Vi ste gore stvari radili u Afganistanu i Iraqu. Danas to radite u Siriji i Palestini… smece i jedni i drugi
znači ne ide vam dobro. čitajući izmedju redova.
Zato probate prisiliti Ukraince na mirovni sporazum.
Samo cu reci Dolar!
A zdravo je ono sto ste vi radili u Iraku, Afganistanu...?