Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E vala i jesu glupe one četkice. Malo malo pa se istroše, naročito kod usisivaća pa ti čitava kuća smrdi na izgoretinu. Svaka čast majstori.
Kamo srece da su svi Srbi ovakvi, imala bi ova drzava nekakvu perpektivu nazalost, ovaj komentar iznad govori sa kakvom bagrom mi imamo posla
Pa i ovdje ne možete bez svojih nacionalističkih prepiranja i mržnje.Sram vas bilo pustite ljude da žive normalan život.Inovator je inovator i ne gleda se jeli srbin ili nije.Na kraju krajeva nsu srbi nego Bosanci pravoslavne vjeroispovijesti.Srbi su u Srbiji.A Sašenko Sadiković je iz Ljubuškog a ne iz Ljubinja.Samo da znate.
Nisam mrzitelj srpstva nego fasizma i cetnistva .Ako je tebi srpstvo cetnistvo i propagiranje cetnistva srpstvo podjednako onda nemamo o cemu razgovarati ,ko nikolic i jahjaga.Meni iole normalan srbin ne zadojen fasizmom i cetnistvom ne smeta.Cetnistvo smatram svim onim ciljevima za koje ste se borili diljem juge stoljecima i koju ste razbili vasim odnosom prema drugim narodima iste a potvrdili zlocinima i masakrima od Vardara pa do Triglava.
Sta li ti usisavas @hehehe pa ti crkaju cetkice ? Kera ?
@bravo inovatori Pa da ne bi imali posla sa "bagrom" zato cete ti i tvoja islamska ti braca da sm.r.dite na vasih 22% BiH....sve dok se tamo ne ugusite od sopstvenog sm.ra.da.
A ko je ucestvovao na izlozbi inovacija? Iran i BiH...........
SVJETU ??? svaka čast inovatorima, samo tako nastavite ;)
To je još jedan način da se nečija dobra ideja besplatno podijeli sa svijetom.., pošalji ih na izložbu inovacija, stručnjaci u "prolazu" to pogledaju, poslije iskopiraju i zarade ogromne pare, a inovatorima - srednji prst! I oni će opet dogodine nasjesti na istu ponudu da se prijave na naredni sajam inovacija, i tako svaki put. Neko pametan to dobro iskoristi, dok naivni (ili budale), ostaju kratkih rukava.
Свака част Срби. Зна се ко је најпаметнији и у сред Техерана. Да се такмичили у лажима, мржњи и у простаклуку, сигурно би ови мрзитељи Српства , освојили сва прва мјеста.
Mene bi bilo stid objaviti ovu vijest.
Čestitam ! Šteta što smo već propali pa ne možemo te ideje staviti nama u funkciju... Ovako ćemo plaćati Vaše izume jer će to otkupiti strani investitori :) Al bar ćete vi koju kintu uzeti ... :)