Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pricjte vi sta hocete ali ovaj cigica je prosao sve svedske mlade repke. Bio je super talenat od desnog beka - krila. Gledao sam ga par puta. Dobar igrac ali zivac nije imao kontrole. (Vidi se iz prikazanog). Sad ga dimi a mogao si napraviti nesto od sebe
Nudim usluge mladim homo fudbalerima u vlastitom prostoru. Sifra Vauistinu me bodi
E pa gluplji clanak niste zadnjih 5 godina napisali.
Sad će njemu u zatvoru da crtaju linije po šupku.
ovaj je stvarno sa 22 godine postigao VELIK USPJEH u svedskoj.. najpre je mjesto da ide u skolu, gurao loptu a onda se povezao sa siptarima i poceo da pljacka kuce...
ja sam rekao VJEROVATNO,nisam tvrdio da sam siguran da je ime promjenio...Jer ja znam 3 \"nasih\" koji su to uradili
Dokle ce te biti obicne babe tracare, i pisati stvari koje ne provjerite! Armando je bio uspjesan igrac Norrköpinga, vjerovatno mozete naci info o njemu na google. Upao je u lose drustvo i to je to, a Armando mu je pravo ime, s tim imenom je dosao u Svedsku kao mali, i ne radi se o nikakvom mjenjanu imena i problema sa identitetom, i zato @svedjanin zacepi !! Vidi se da si srbin iz Swe ljubomoran na nase ljude koji postizu uspjeh tamo!
pa mi helikopterima pljackamo banke po stokhomnu i svedskoj, ovaj armand je mala maca za nas:)))
Vako je i Dzeko isto... je8o vas on sve do jednog...
daj ba vratite cojeku taj kofer vise...... nemojte se zayebavat scojekom. hoce Ejup kuci da vidi vameliju.
M O Z D A J E U K R A O M O J K O F E R ?!
stas ba ocekivat od baaliye. on bi se lakse asimilirao i adaptirao negdje u avganistanu. bolje se i brze integrisu oni maaymuni iz Somalije od bosnjackih gurbeta.
Dobro je... Samo da nije Džeko...
Poglabajte ga svi odreda, cisto onako, nemam sta pametnije da napisem...
a vjerovatno je sebi mjenjao ime u Svedskoj,to tamo dosta nasih radi,stide se sela iz kojeg su dosli na zapad!